Vuoden 2021 luetuimmat koeajojutut

Biken Top10: luetuimmat koeajoartikkelit 2021.

Biken sivustollla julkaistiin useita kymmeniä koeajoartikkeleita vuoden 2021 aikana. Kuten tietysti on julkaistu aikaisempinakin vuosina. Tässä listattuna vuoden 2021 kymmenen luetuinta koeajojuttua. Valtaosa Top10-listan jutuista on tietysti tuoreiden 2021-mallien koeajoja, mutta yllättäen listalle on noussut myös muutama jo aiempina vuosina julkaistu artikkeli. (nettisivujen artikkelit ovat tiiviimpiä kuin printtilehdissä julkaistut artikkelit. Printtilehtien laajemmat artikkelit ovat kaikkien tilaajien luettavissa digilehdestä)

10.sija. Tämä malli on melkoinen yllätysveto valmistajaltaan, mutta tällä listalla se on varsin odotetusti.

9.sija. Tämä malli ajettiin jo joulukuussa 2019, ja markkinoille uudistettu versio suosikkimallista saatiin kaudeksi 2020.

8.sija. Yksi vuoden tuoreimpia koeajoja, sillä kyseessä on vuoden 2022 malli, jonka tuotanto on vasta alkamassa vuoden 2022 puolella.

7.sija. Tämä malli esiteltiin jo kauden 2019 aikana, mutta suosio on siitä asti jatkunut niin kovana että pyörää on joutunut jonottamaan.

6.sija. Markkinoiden tehokkain seikkailupyörä, joten ei ihme että se kiinnosti lukijoita.

5.sija. Viidennelle sijalle nousi paras ”ei 2021 -malli”. Vuoden 2020 uutuutena tämäkin toki jatkoi mallistossa muuttumattomana kaudelle 2021.

4. sija. Uusi malli ja ehkä monelle motoristille sopiva, mutta mielenkiinto syntyy tämän mallin kohdallakin muista asioista kuin korkeasta tehosta.

3.sija: Ei ole kenellekään yllätys, että tämä pyörä nousi Top10-listalle. Yllätys sen sijaan saattaa olla, että se sijoittuu vasta kolmannelle sijalle.

2.sija: Kakkossijalle nousuun ei tarvittu 200 hevosvoimaa, vaan siihen riitti 27 hevosvoimaa.

1.sija: voittajaa tuskin moni olisi arvannut etukäteen, sillä tämä pyörä ei ole kaikkein tehokkain tai hankintahinnaltaan kallein. Mutta selvästi luetuin sen koeajoartikkeli kuitenkin on.

Uusin numero