Triumphilta kahdeksan Gold Line Edition -erikoismallia

Triumphin retromallisto on kaudella 2022 saatavana perusmallien ohella tyylikkäänä Gold Line Edition -versioina. 

Gold Line Edition -versiot tulevat saataville Bonneville T100, Speedmaster, Street Scrambler, Bobber Bonneville, Bonneville T120, Bonneville T120 Black, Scrambler 1200 XC ja Scrambler 1200 XE -malleista. Jokaisessa mallissa erikoisvärityksiä on tehostettu kullanvärisillä käsinmaalatuilla raidoilla, Gold Line -logolla, ja pintaan on vedetty lakkakerros. Jokainen pyörä on viimeistelty maalauksen tehneen taiteilijan nimikirjaimilla. Bonneville T100 Gold Linen ja Street Scrambler Gold Linen lisähinta perusmalliin nähden on noin 600 euroa, muiden mallien lisähinta noin 800 euroa. Pyörät saapuvat jälleennmyyjille marraskuussa 2021 ja ovat tarjolla vain kauden 2022.

Bonneville T100 Gold Line

Bonneville-perheen ”hinnat alkaen” -mallissa on hopeanharmaa tankki, lokasuojat ja sivupaneelit, Sivupaneeleissa ja tankissa on vihreä Competition Green -raita ja lisävarusteena on saatavilla hopeanharmaa ”flyscreen”-ilmanohjain ajovalon päälle. Bonnevillen kaudeksi 2021 päivitetyssä moottorissa on tehoa 65 hevosvoimaa ja vääntöä se tarjoaa 80 newtonmetriä. 

Speedmaster Gold Line

Hopeanharmaan tankin parina on musta ajovalon kuori sekä mustat lokasuojat. Lisävarusteena on tarjolla lyhyt musta etulokasuoja. Speedmasterin 1200-kuutioisen moottorin teho on 78 hevosvoimaa ja vääntö 106 newtonmetriä.

Street Scrambler Gold Line

Mattasininen Pacific Blue-väritys vaalealla raidalla tankin täyttöaukon ympärillä ja tankin sivuilla. Lokarit ja sivupaneelit ovat mattamustat. Lisävarusteena saatavilla Pacific Blue -värityksellä maalattu flyscreen.

Bobber Bonneville Gold Line

Bobberin tankissa ja lokareissa on kirkkaanpunainen Carnival Red -väritys. Sivupaneelit ovat mustat. Lisävarusteena Carnival Red -värityksellä maalattu lyhyt etulokari.

Bonneville T120 Gold Line

Isomman Bonnevillen tankki, lokarit ja sivupaneelit on maalattu hopeanharmaaksi. Tankin täyttöaukon kohdalla ja sivupaneeleissa on vihreä Competition Green -raita. Lisävarusteena saatavilla hopeanharmaa flyscreen.

Bonneville T120 Black Gold Line

Nimen velvoittamana tankki, lokarit ja sivupaneelit ovat mattamustat. Tankissa ja sivupaneeleissa mattahopea raita ja lisävarusteena saatavilla mattamusta flyscreen. Molemmissa Bonneville T120 -malleissa 1200-kuutioisen moottorin teho on 80 hevosvoimaa ja vääntöä 105 newtonmetriä. 

Scrambler 1200 XC Gold Line

Punaista Carnival Red -väritystä on korostettu alumiihopeisilla tehostevärityksillä. Sivupaneelit ovat mustat.

Scrambler 1200 XE Gold Line

Oranssi Baja Orange -väritys hopeanharmailla tehosteilla ja mustilla sivupaneeleilla. XE-mallissa on Öhlinsin jousitus 250 millin joustomatkoilla, Brembon M50 nelimäntäradiaalijarrut. Moottorissa tehoa 90 hevosvoimaa. 

Lue myös:

Ja:

Uusin numero