Triumph tuomassa markkinoille motocross- ja enduromalliston

Ivan Cervantes

Triumph on vahvistanut tuovansa markkinoille sekä motocross- että enduromoottoripyörämalliston. Crossipyörien kehitystyön tueksi on palkattu Ricky Carmichael ja enduropyörien kehitykseen tietojaan jakaa moninkertainen maailmanmestari Ivan Cervantes.

Triumph on laajentamassa mallistoaan katumoottoripyöristä offroad-pyöriin. Se on kaikessa hiljaisuudessa kehittänyt motocross- ja enduromallejaan. Kun julkisuuteen pääsi vuotamaan tieto englantilaisvalmistajan palkkaamista Ricky Carmichaelista ja Ivan Cervantesista ja sen perusteella lähti liikkeelle vahvat huhut malliston laajentamisesta, oli Triumphin pakko tuoda asia itse julkisuuteen. Ilmeisesti hieman suunnitelttua aikaisemmin, sillä vielä Triumph ei pysty vahvistamaan aikataulua eikä kertomaan uusista malleistaan tarkempia tietoja.

Ricky Carmichael

Triumph kertoo samalla sitoutuvansa kilpailemaan huipputasolla sekä motocross- että endurosarjoissa. Onko kyseessä suoraan MM-sarjat vai lähdetäänkö liikkeelle ensin muista sarjoista, se selviää lähitulevaisuudessa. Vakavasta suhtautumisesta kilpailutoimintaan kertoo mm. se, että crossipuolen pyörätesteihin ja kilpailuihin valmistautumiseen on palkattu crossilegenda Ricky Carmichael ja enduropuolelle vastaavasti Ivan Cervantes.

– Triumphin historiaan ollaan nyt kirjoittamassa kokonaan uutta lukua, josta kaikki Triumphin edustajat ovat uskomattoman innostuneita. Olemme sitoutuneet projektiin pitkällä aikavälillä ja haluamme tuoda uuden sukupolvenTriumph-kuljettajille voittavan pyörän myös tässä luokassa, sanoi Triumphin toimitusjohtaja Nick Bloor.

Ivan Cervantes puolestaan sanoo elävänsä jokaisen kilpailijan unelmaa.

– Olen rakastanut Triumphin pyöriä pienestä lapsesta asti. Siksi mukaanpääsy tällaiseen projektiin alusta lähtien on upeaa. Saa kerrankin olla luomassa jotain täysin uutta, mikä on jokaisen kilpakuljettajan unelma.

Uusin numero