BMW:n Ruohonen: Mallistomme on vahvempi kuin koskaan

MP 16 näyttely on avannut ovensa tunti sitten, ja messukävijät ovat kansoittaneet Messukeskuksen sankoin joukoin. BMW Motorradin myyntipäällikkö Esa Ruohosen ensifiilis messuista on erittäin positiivinen.
 
– Onhan tämä uskomatonta, ovet aukesivat vasta hetki sitten, ja ihmisiä on sisällä valtavasti, Ruohonen hämmästelee.
 
BMW:n vuodesta 2016 Ruohonen odottaa menestyksekästä. Miehen mukaan BMW:n vuoden 2016 mallisto on kaikkien aikojen paras.
 
– Uskon, että viime vuoden uutuuksien, S 1000 XR:n ja R 1200 RS:n uutuusarvo kantaa myös tälle kaudelle. Viime vuonna olisimme myyneet pyöriä enemmänkin, jos niitä olisimme vain saaneet, Ruohonen kertoo.
 
BMW ratsastaa tukevasti myös yhä kasvussa olevan retrotrendin aallonharjalla. Itsekin Cafe Racerien ystäväksi tunnustautuvaa Ruohosta asia ilahduttaa.
 
– R nine T on lyönyt itsensä hyvin läpi Euroopassa ja nyt kun mallisto kasvoi vielä R nine T Scramblerilla, on meillä tarjota mainio pyörä myös niille, jotka haluavat ajaa hieman hiekalla, Ruohonen kertoo.
 
Myös ajovarusteisiin on tullut uudistuksia. BMW:n suosittu Rally-puku on päivityksen yhteydessä saanut uudistetun materiaalin. Lisäksi BMW tarjoaa tulevalla kaudella myös Airbag-liivin, joka toimii itsenäisin anturein, eli sitä ei tarvitse kytkeä pyörään.
 
– Lisäksi pieni, mutta asiakkaissa paljon kiinnostusta herättänyt tekninen uudistus on dynaaminen jarruvalo, Ruohonen kertoo.

Uusin numero