Victoryn vuoden 2013 mallisto esittelyssä MP 13 -näyttelyssä

Amerikkalainen Victory on vakiinnuttanut asemaansa Suomen moottoripyörämarkkinoilla jo kahden vuoden ajan. Vuonna 2012 se oli yksi harvoista merkeistä, joka pystyi kasvattamaan sekä myyntimääriään että markkinaosuutta. Merkillä on jo yli 10 % markkinaosuus yli 1500-kuutioisissa pyörissä.

– Uskomme, että syynä kasvavaan myyntiin ovat Victoryn todella vahva laatu,  ajo-ominaisuudet ja persoonallinen muotoilu. Moottoripyöräilijät haluavat joitain uutta ja persoonallista, kertoo Victory -moottoripyöriä maahantuovan Brandt-Polaris Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Tikkanen. 

 

Victory 2013 -uutuuksia:

Amerikanraudat ja nostalgia on ollut vaikuttamassa myös amerikkalaisen Victoryn vuoden 2013 mallistoon. Ensi kaudelle alan asiantuntijoita miellyttänyt ja lukuisia palkintoja kerännyt Victory esittelee jälleen uusia malleja:

Victory Judge

Jugde on luonteeltaan maskuliininen, kuten muutkin Victory-cruiserit, mutta sen ajomukavuutta, sporttisuutta ja ketteryyttä mutkateillä on kehitetty edelleen. Judgessa on selvästi 1960–1970-luvun vaihteen jenkkirautatyyliä ja muhkeasti vääntävä V2-moottori. Myös 60-luvun muskeliautoja kunnioittavista yksityiskohdista, kuten 5-puolaiseisista valuvanteista näkee mistä muotoilu on saanut vaikutteita.  

Victory Hard Ball

Esittelyssä on myös uusi tyylikäs Hard Ball -jonka muotoilu on todella tyylikäs. Hardball tulee sarjaan ”Baggers” ja myös siinä on pehmeästi vääntävä 1731-kuutioinen V2. Kuusivaihteinen vaihdelaatikko on välitetty siten että voimakkaan moottorin teho siirtyy mukavasti ja nautittavasti asfalttiin. Hardballissa on 80-litraiset kovat sivulaukut, jotka ovat vesitiiviit ja lukittavat.  Myös ABS-jarrut ovat vakiovaruste.  

Victory Boardwalk

Ensimmäistä kertaa Suomessa on näyttelyssä on myös esillä uusi muhkea Victory Boardwalk. Se on tyylikäs ja moderni klassikko, jossa on leppoisa ajoasento jalkatuentoineen ja leveine ohjaustankoineen. Boardwalk on upea kokonaisuus pitkillekin Cruising-matkoille.

Victory Cross Road Classic

Cross Road Classicin voi erinomaisten varustelumahdollisuuksien ansiosta räätälöidä täydellisesti omiin tarpeisiin sopivaksi. Suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat huippuluokkaa ja myös matkakumppanin matkustusmukavuus on maksimoitu.

Uusin numero