Niki Tuuli haluaa löytää oikean mielentilan: ”Jos siihen pystyn, tulee hieno kilpailu”

Motegi aloittaa kolmen kilpailun putken – peräkkäisinä viikonloppuina ajetaan nyt Japanissa, Australiassa ja Malesiassa. Sitten on kahden viikon tauko ennen kauden päätöskilpailua Valenciassa.

Tuuli lähtee ensimmäisen MM-pisteensä myötä positiivisella mielellä Japaniin.

”Odotan jo kovasti Japania. Rata on minulle uusi, mutta olen kuullut siitä paljon hyvää. Meidän pitää jatkaa siitä, mihin Buriramissa jäimme”, Tuuli sanoo.

Thaimassa Tuuli jäi voittajasta 26,8 sekuntia. Se oli suomalaisen pienin ero kärkeen tällä kaudella, keskimäärin hän on jäänyt voittajasta yli 38 sekuntia. Thaimaan lisäksi vain Tshekissä ero oli alle puoli minuuttia, 28 sekuntia.

”Thaimaassa kisavauhtimme oli erittäin hyvä, Motegissa pitää yrittää ajaa harjoituksissa mahdollisimman paljon kierroksia ja löytää oikea ajorytmi. Ajaessa myös mielentila on saatava oikeaksi; on keskityttävä enemmän itse kilpailuun kuin kierrosaikoihin. Jos pystyn siihen, edessä tulee olemaan hieno viikonloppu Japanissa.”