Kaj Tötterman Numibia Snow Enduron nopein lauantaina

V50 -luokan kakkonen Hannu Kormano ja kolmanneksi ajanut Karri Tikkanen olivat päivän seuraavaksi nopeimmat kuljettajat. Numibian kilpailu on Veteraanien Suomen Cupin 2012 ensimmäinen osakilpailu, jonka johtopaikan Tötterman voitollaan nyt otti.

– Päällimmäiset mietteet kisasta on hyvät vaikka kisa lähti hiukan vaikeasti käyntiin kun ensimmäisenä kilpailijana jouduin hiukan reittiä avaamaan. Yllättävän hyvin kisa näköjään kuitenkin meni, tuumaili Tötterman

Tötterman on viime vuoden V50 Suomen Cup voittaja, jolla kokemusta endurosta riittää.

– Meitä on pari sitkeää kaveria, jotka ei ymmärrä höllätä yhtään niin joutuu edelleen ihan tosissaan ajelemaan. Vuonna -79 olen ajanut ekan kisa eikä mitään välivuosia ole tullut pidettyä, kertoi Tötterman hymyssäsuin.

– Numibia on hyvä kisa, on aina ollut sitä, kunnon rankka kisa. Kiitokset vaan järjestäjille, kiitteli Tötterman.

Lauantaina Numibia Snow Endurossa ajettiin myös kansallisen C- ja K-luokkien kisa. C -luokan nopein oli Pasi Kaukolinna Kangasalan Moottorikerhosta. K-luokan nopein oli Santtu Heinonen Jämsän Seudun Moottorikerhosta.

Sunnuntaina XX Numibia Snow Endurossa jatketaan nuorten SM osakilpailun ja V40 Suomen Cupin sekä yleisen A- ja B-luokkien kilpailulla.

XX Numibia Snow Enduro V50 Suomen Cup:
1. Tötterman Kaj HMK KTM 1.26,45
2. Kormano Hannu SsMK KTM 1.27,39
3. Tikkanen Karri MENS KTM 1.28,52

XX Numibia Snow Enduro tulokset laajemmin täältä:
http://www.fin-enduro.com/tulokset/nrt12/

Uusin numero