Jyväs – Marine jatkaa kasvuaan

– Vene- ja konekaupan sekä oman moottoripyörä- ja mopokauppamme yhdistäminen Bike Forumin moottoripyörä-, mopo- ja ajovarustekauppaan tuo kovan osaamiskeskittymän keskelle Suomea, sanoo Jyväs-Marine Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Harvia.

Harvian mukaan yhteistyöllä tavoitellaan Suomen parasta kokonaisuutta ja asiakaskokemusta. – Asiakkaiden hyödyt kasvavat, kun yhdistämme ostovoimamme, saamme parhaiden

merkkien myynnin saman katon alle ja pystymme myös laajentamaan vielä merkkivalikoimaamme. Tämä kaikki näkyy asiakkaille parantuneena hinta- ja palveluetuna, toteaa Harvia.

Yrityskaupan myötä Bike Forumin omistajasta Sebastian Alatalosta tulee yksi Jyväs-Marinen pääosakkaista Tero Kivelän, Ville Harvian ja Tomi Autereen rinnalle. Alatalo jatkaa Bike Forumin toimitusjohtajana ja Tero Kivelä Jyväs-Marinen toimitusjohtajana. Samalla Tuomas Vihtari on nimitetty Jyväs-Marine Huolto Oy:n toimitusjohtajaksi. Vihtari on Jyväs-Marinen osaomistaja.

Jyväs-Marinella ja sen tytäryhtiöllä Jyväs-Marine Huolto Oy:llä on yhteensä 18 työntekijää. Bike Forumilla on 8 työntekijää.

– Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat ja myynnin kasvaessa ja tuotemerkkien lisääntyessä todennäköisesti myös palkkaamme lisää henkilökuntaa, arvioi Ville Harvia.

Vuonna 2018 Jyväs-Marinen liikevaihto oli 7 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi 16 % edelliseen vuoteen verrattuna. Jyväs-Marine Huolto Oy:n liikevaihto kasvoi 3 % ollen 0,75 M€. Bike Foruminliikevaihto oli viime vuonna 2,2 miljoonaa euroa. Kasvua tuli 2 % vuoteen 2017 verrattuna.

Uusin numero