Jorge Lorenzon pää pölkyllä: “Mitä järkeä jatkaa yhdessä?”

Ducatin satelliittikuljettajat Danilo Petrucci ja Jack Miller kärkkyvät ahnaasti entisen mestarin paikkaa ensi kaudeksi.

”Jos näyttää siltä, että Lorenzo ei pysty ajamaan sijoituksia mitä ansaitsisi ja mitä Ducati hänenlaiseltaan kuljettajalta haluaa, mitä järkeä silloin olisi jatkaa yhdessä”, Ciabatti sanoo.

“Lorenzon tilanne on nyt jopa huonompi kuin viime kauden jälkeen. Enkä usko, että hänellä on itselläänkään kovin kova hinku jatkaa täällä, jos ei saa riittävän hyvää tulosta aikaiseksi.”

”Jos kemia hänen ja pyörän välillä ei löydy kuten haluamme, mikä tarkoittaa taistelua voitoista ja podiumpaikoista, silloin mielestäni ei ole järkevää jatkaa yhdessä.”

”MotoGP:ssä on nykyisin niin paljon hyviä kuljettajia, että menestyäkseen on kyettävä ajamaan tasaisen hyvin koko ajan, kilpailusta toiseen. Kun istumme alas puhumaan jatkosta, on selvitettävä, onko hän tyytyväinen pyörään, onko hän kykenevä taistelemaan haluamistaan sijoista ja ovatko ne sijat sellaisia, mitä me Ducatilla haluamme”, Ciabatti naulasi.
 

Uusin numero