Jonathan Realta yllätysvalinta omaksi ensipyöräksi

Superbiken kuusinkertainen maailmanmestari Jonathan Rea ajoi vastikään moottoripyöräkortin. Sitten olikin aika valita ensimmäinen oma katupyörä.

Kawasaki. Jonathan Rean merkkivalinta ei liene kenellekään yllätys. Rea on voittanut kaikki kuusi maailmanmestaruuttaan Kawasakilla ja jatkaa kilpailemista edelleen samalla merkillä, joten olisi suoranainen mahdottomuus että hän katupyörävalinnassaan päätyisi muuhun merkkiin. Hänellä on matkan varrella ehtinyt olla useita Kawasakin offroad-pyöriä, mutta nyt on vuorossa ensimmäinen katupyörä.

-Saan riittävästi kiksejä vauhdista KRT:n Ninja ZX-10RR:llä radalla, joten halusin pyörän joka sopii omaan elämäntapaani silloin kun olen kaukana kilparadoilta.

Rean valinta ensipyöräksi on Kawasaki Z900RS. Hän kehuu pyörän moottoria joustavaksi ja pyörää  helpoksi käsitellä kaupunkiajossa. Rea aikoo ottaa kyytiin vaimonsa, ja yhdessä he voivat lähteä retro-Kawalla vaikka kaupungille kahville. 

Värivalintakaan ei tuottanut Realle ongelmia, vaan hän tiesi heti haluavansa mustan värivaihtoehdon vihreillä ja hopeanvärisillä raidoilla. Rean mukaan pyörä on livenä vielä tyylikkäämpi kuin kuvissa.

Jonathan Realle moottoripyöräkortti vasta kuuden maailmanmestaruuden jälkeen:

Uusin numero