Johann Zarco loisti helmikuussa Thaimaan testeissä: ”Nyt on aika taistella kärkisijoista”

Zarcon hyvä vire jatkui vielä alkukaudesta, hän ajoi neljässä ensimmäisessä kilpailussa kaksi kakkossijaa. Hyvien tuloksien tuleminen loppui kuitenkin sen jälkeen, kun Zarco kaatui kärkiporukoissa Le Mansissa. Sen jälkeen ranskalaisen paras sijoitus on seitsemäs.

Hän on nyt MM-sarjassa kahdeksantena, mutta toisaalta vain seitsemän pistettä perässä Danilo Petruccia ja Cal Crutchlowia parhaan satelliittikuljettajan vertailussa.

“Chang International Circuit on todella kiva rata ajaa. Huomasin sen jo helmikuun kolmipäiväisissä testeissä. Tuoreimmat muistoni tästä paikasta ovat erittäin positiivisia, joten nyt on aika mennä takaisin sinne hyvällä fiiliksellä ja lähteä taistelemaan kärkipään sijoituksista”, Zarco sanoo.

”Kaikilla kuljettajilla ei ollut mahdollisuutta testata siellä, joten uskoisin, että minulla on heihin verrattuna pieni etu puolellani. On hieno tunne palata sinne radalle.”

Nyt kuljettajilla alkaa jakso, joka sisältää neljä kilpailua kuukauden sisällä, Thaimaan, Japanin, Australian ja Malesian GP:t.

”Nyt alkaa kova kilpailurumba ja reissaaminen, on tärkeää, että kroppa ja mielialat ovat kunnossa. Ja tiedän, että ne ovat kohdallani kunnossa”, Zarco sanoo.

Tiimipäällikkö Herve Poncharal myöntää, että paljon asioita on muuttunut sitten helmikuun testipäivien. Hänkin odottaa silti innolla tulevaa viikonloppua.

“Tämä on kilpailu, jota kaikki meillä odottavat, koska talvitestit sujuivat meiltä siellä erinomaisesti. Johann suorastaan lensi siellä. Muutenkin kilpailusta on tulossa todella hieno, sinne ennustetaan ennätysyleisömäärää. Tulee tosi mielenkiintoinen kilpailu, koska Buriram on kaikille enemmän tai vähemmän tuntematonta aluetta”, Poncharal sanoo.
 

Uusin numero