Jämsän SM-endurossa on luvassa myös MM-tason vauhtia

Kilpailun reitti on suunniteltu nopeaksi MM-tyyliin. Kilpailussa nähdään SM-kärkikuljettajien lisäksi vauhdissa useita MM-kuljettajia.

auhtia ja jännitettävää siis riittää tässä kauden viidennessä SM-osakilpailussa, kun kaikkien kolmen luokan suomenmestaruudetkin ovat vielä varmistumatta.

SM125-luokan johdossa oleva Riku Nikander saa haastajakseen kotikisaansa ajavan Husqvarna-kuljettaja Paavo Honkasen. Honkanen voitti viime viikonloppuna Seinäjoella nuorten Suomen mestaruuden.

Paikallista väriä kisaan ja SM125-luokkaan tuovat myös nuoret Jussi Arvaja ja Eemil Pohjola, sekä takavuosien moninkertainen maailmanmestari Petteri Silvan Jämsän Seudun Moottorikerhosta.

SM250-4t sekä EM-pistejohdossa oleva Roni Nikander saa kirittäjäkseen viime vuoden MM-hopeamitalistin Eero Remeksen. Remes on tällä hetkellä kolmantena E1-luokan MM-pisteissä kun sarjasta on ajamatta Ruotsin, Suomen ja Ranskan osakilpailut.

Lisää vauhtia ja mielenkiintoa SM250-4t -luokkaan tuo Antti Hellsten MM-sarjan E1-luokan 12. sijalta.

SM-avoimen luokan kärkivauhdista vastaavat mm. luokkajohdossa oleva Oskari Kantonen ja kakkosen oleva Jari Mattila.

Kolmannelta sijalta Suomen mestaruutta tavoittelee MM-kuljettaja Marko Tarkkala, joka on voittanut avoimen luokan kaikissa niissä osakilpailuissa joihin on tänä vuonna osallistunut.

Jämsässä ajetaan myös veteraanien Suomen Cupin kauden kolmas ja viimeinen osakilpailu, jossa ratkaistaan V40 ja V50 Suomen Cup voittajat. Kummankin luokan voitto on edelleen useamman kuljettajan saavutettavissa, joten jännitettävää Jämsässä riittää.

Vauhtia ja vaarattomia tilanteita
Simulaattorimaailmassa

Kilpailun pääkumppani Simulaattorimaailma tarjoaa yleisölle vauhdikkaita ja vaarattomia kokemuksia ajosimulaattorien ja pelimaailman myötä.

Yrityksille kokous- ja virkistyspalveluja tarjoava Simulaattorimaailma on avoinna kisaviikonloppuna, perjantai- ja lauantai-iltana, myös yksityishenkilöille.

Lisätietoja Jämsän Patalahdella sijaitsevasta Simulaattorimaailmasta osoitteessa
www.simulaattorimaailma.fi

SMS-tulospalvelu pitää kuljettajat
ja yleisön tilanteen tasalla

Kilpailun tulosten seuraamista maastossa ja varikolla helpottaa SMS-tulospalvelu.

Luokkien ja / tai yleiskilpailun tulokset lähetetään jokaisen maastokokeen jälkeen tekstiviesteinä tilaajille kun "kympin kärjen" tulokset on selvillä.

SMS-tulospalvelun tilausohjeet löytyvät osoitteesta
www.smlenduro.fi/sms  

Kilpailun järjestäjä, Jämsän Seudun Moottorikerho, toivottaa kaikki tervetulleiksi SM Simulaattorimaailma Enduroon nauttimaan vauhdikkaasta maailmanluokan endurosta.

SM Simulaattorimaailma Enduron ajo-ohjeet, aikataulu, lähtöluettelo, SMS-tulospalvelun tilausohjeet ja paljon muuta oleellista löytyy kilpailun sivustolta
www./smlenduro.fi/smsimulaattorimaailmaenduro

Uusin numero