IRRC-katuratasarja 2023 – Sarjaan ilmoittautunut kaksi suomalaiskuljettajaa

(kuva: Imatranajo)

Kansainvälisen IRRC-katuratasarjan osallistujalistat on julkistettu. Sarjaan on ilmoittautunut mukaan kaksi suomalaiskuljettajaa.

Kansainvälisen IRRC-katuratasarjan Superbike- ja Supersport-luokkien mestaruudet ratkotaan kaudella 2023 kuusi osakilpailuviikonloppua sisältävällä kilpailuohjelmalla. Kilpailukalenteri:

Superbike- ja Supersport-luokkien kuljettajaluettelot on nyt julkaistu. Superbike-luokkaan on ilmoittaunut 35 kuljettajaa ja Supersport-luokkaan 21 kuljettajaa. Suomalaiskuljettajista Superbikessä ajaa Lasse Kärki (Team Vuokrakontti, #40) BMW:llä ja Supersport-luokkaan on ilmoittautunut Anssi Koski (AK51 Racing Team, #51) Suzukilla. Superbikeen on ilmoittaunut aiempien vuosien menestyjistä mm. Lukas Maurer (SUI), Didier Grams (GER) ja Vincent Lonbois (BEL). Supersporteissa Anssi Koskea kirittävät mm. tsekki Marek Cerveny sekä Mansaaren TT:ssäkin kaksi voittoa ajanut britti Gary Johnson. Listalta puuttuu mm. Imatranajoa viime vuonna kolmella voitolla dominoinut Erno Kostamo. Hän ei ole ilmoittaunut sarjaan johtuen mm. Mansaaren TT:n osallistumisen aiheuttamista aikataulusyistä, mutta Kostamo tullaan ennakkotietojen mukaan näkemään mukana muutamissa IRRC-sarjan kilpailuissa, mm. kotikisassa Imatralla.

Supersport-luokan osallistujalista:

Superbike-luokan osallistujalista:

Uusin numero