Internetissä spekuloidaan huhuilla 450-kuutioisesta Ducatin motocrosspyörästä

Kyseessä on melko yksinkertainen tuote, ja Aasiassa on myös mahdollisuus esittää uutta teknologiaa, sillä nykyiset motocross-pelit ovat suhteellisen konservatiivisesti varusteltuja ja suunniteltuja. Toisaalta ne ovat sitä syystä. Kilpailu hinnoista on kova. Toisaalta ristiin sopivat osat ja koneet lisäävät tuotemäärää brändille, joka voi antaa parempia ostohintoja taas muille osille. Ehkä Ducati näkee, että heidän asiakkaansa liikkuvat yhä enemmän tieliikenteestä sorapoluille voidakseen ajaa entistä aktiivisemmin?
Tämä on kuitenkin pelkkää spekulaatiota, ja olemme loppujen lopuksi melko skeptisiä siitä huhusta, joka on kukoistanut Husqvarnan myynnistä lähtien.   Toisaalta toinen huhu on, että Ducati on myytävänä, ja että KTM on kiinnostunut ostamaan.
Kuitenkin sekin on vain huhu, mutta ei savua ilman tulta… Ehkä KTM on havainnut, että Ducati-tuotemerkki on niin vahva Aasiassa, että he kauppojen toteutuessa saisivat jalansijaa itään. Yksi huhu on myös se, että Ducati haluasi lähteä TM:n kanssa motocross-pyörätehtailuun.  
Oli miten oli sekä kuvat että huhut ovat vain spekulaatiota. Kuva Ducatin motocross-pyörästä on Oberdan Bezzin käsialaa ja hänhän on tunnettu villeistä kuvituksistaan, jotka on tehty prototyyppimielessä. Bezzi tekee kuvan pyörästä, joka hänen mielestään pitäisi rakentaa.  
Mitä mieltä olet näistä huhuista?

Uusin numero