Honda teki ratkaisunsa – vain yksi kuskipaikka jäljellä ensi kaudelle MotoGP:ssä

Neljä kilpailua ennen kauden päätöstä hän on MM-sarjassa 20:s, paras sijoitus on 12:s. Vertailua tallikaveri Cal Crutchlowiin ei kannata tehdä, sillä britillä on uusin Hondan pyörä ja tehtaan täysi tuki takanaan. Tulokaskuljettajien listalla Nakagami on kolmas Yamaha Tech 3:n Hafizh Syahrinin ja Marc VDS Hondan Franco Morbidellin jälkeen.

”Olen todella iloinen voidessani jatkaa LCR Hondalla ensi kaudella. Iso kiitos sponsorillemme Idemitsulle sekä tietenkin Honda HRC:lle siitä, että he uskovat taitoihini ja tulevat antamaan minulle kilpailukykyisen kaluston. Tiimi on täynnä ammattilaisia ja en olisi voinut enempää pyytää avauskaudelleni MotoGP:ssä”, Nakagami sanoo.

”En malta odottaa ensi kauden alkua, vaikka samalla keskityn toki tiukasti viikonlopun kotikilpailuun Motegissa sekä myös tämän kauden kolmeen viimeiseen kilpailuun.”

Ensi kauden kuljettajapaikoista vain yksi on enää vapaana. Avintia Ducati ei ole vahvistanut vielä toista kuljettajaansa Karel Abrahamin rinnalle, mutta paikan odotetaan menevät myös tällä kaudella tiimissä ajaneelle Tito Rabatille, joka on tällä hetkellä loukkaantuneena.

MotoGP-kuljettajat kaudella 2019:

Honda: Marc Marquez, Jorge Lorenzo
Ducati: Andrea Dovizioso, Danilo Petrucci
Yamaha: Valentino Rossi, Maverick Vinales
Suzuki: Alex Rins, Joan Mir
Aprilia: Aleix Espargaro, Andrea Iannone
KTM: Johann Zarco, Pol Espargaro
Pramac Ducati: Jack Miller, Francesco Bagnaia
Tech3 KTM: Hafizh Syahrin, Miguel Oliveira
LCR Honda: Cal Crutchlow, Takaaki Nakagami
Avintia Ducati: Karel Abraham, TBC
SIC Yamaha: Franco Morbidelli, Fabio Quartararo
 

Uusin numero