Honda CBR Cup katkaisee siivet huhuilta: viides kausi käynnistyy SM-sarjan yhteydessä

– Olemme sopineet kaikkien kilpailujen järjestäjien kanssa tästä asiasta. Samalla saadaan katkaistua siivet huhulta, että Honda CBR Cupia ei ajeta Suomessa tänä vuonna. Tämä sopimus oli hyvä uutinen Honda-kuskeille ja tietysti myös Hondan maahantuojalle Oy Brandt Ab:lle ja kokonaisuudessaan Hondalle, toteaa MBH Honda Racingin tallipäällikkö Erkki Tapaninen.

– Meille on luvattu myös tänä vuonna 1-2 villiä korttia Honda-tehtaan omaan CBR650F EJC-sarjaan, joka ajetaan vanhan käytännön mukaan Superbiken MM-sarjan yhteydessä. Toivottavasti voimme taas tänä vuonna laittaa nuoren suomalaisen juniorin tähän kansainväliseen sarjaan oppia hakemaan, jatkaa Tapaninen.

Honda CBR500R Cupin aikataulu:
14.5. Motopark, HelRc (lauantaina ajetaan Endurance-kilpailu ja kilpailun jälkeen yksi Honda CBR500R Cup startti)
27.29.5. Botniaring, KuMaMo
17.-19.6. Kemora, JMU
5.-7.8. Alastaro, WCRC
2.-4.9. Motopark, HelRc
Kaikissa kilpailuissa on alustavan tiedon mukaan kaksi lähtöä.

* * *
Honda on myös mukana la-su 14-15.5.2016 Motoparkissa HelRc:n järjestämällä ajoleirillä. Sinne voi ilmoittautua HelRc:n kautta. Hinnat ja lisätietoja löytyy HelRc:n kotisivulta.

HondaCBR500R-pyörän vuokrauksesta ajoleirille ja starttiin voi tiedustella sähköpostilla erkki@mbh-holding.com.

Olvi Oyj, MBH Honda Racing Team, Teuvo Länsivuori by MBH ja Oy Brandt Ab tekevät yhteistyötä juniorikoulutuksessa ja Honda CBR500R Cup-merkkiluokassa. Neljä vahvaa toimijaa yhdisti ammattitaitonsa ja voimansa ratamoottoripyöräilyn kehittämisessä Suomessa kaudella 2016.

– Kaikki lajista kiinnostuneet ovat tervetulleita Honda-koulutukseen ja osallistumaan Honda-merkkiluokkaan. Nyt on kynnys matalalla aloittaa Road Racingin ajaminen.  Sinustako uusi Tepi Länsivuori, kysyy Tapaninen.

Teksti ja kuva: MBH Honda Racing
 

Uusin numero