Danilo Petrucci: “Ducati valitsee minut tai Jack Millerin”

Ducati on jo vahvistanut kahden vuoden jatkon Andrea Dovizioson kanssa, oletettavasti sen mukana tuli reipas palkankorotus. Se taas tarkoittanee hankaluuksia Lorenzon jatkon kanssa, sillä hänellä on valtava palkka tiimissä tällä hetkellä. Sen sijaan ajo ei ole kulkenut lainkaan.

Italialaismedialle ennen Ranskan GP:tä puhunut Dovizioso kertoi olettavansa juuri näiden kahden olevan suurimmat kandidaatit tallikaveriksi, Lorenzoa hän ei maininnut lainkaan. 

”Tuo johtuu siitä, että meidän palkkamme on niin paljon pienempi kuin Lorenzon. Uskon vahvasti, että Ducati valitsee minut tai Jackin. Eikä se ole vitsi, että yksi syy on palkkamme”, Petrucci sanoo.

Petrucci ajoi Le Mansissa hienosti kakkoseksi, mikä oli vasta Ducatin toinen palkintopallipaikka tällä kaudella. Miller oli taas kilpailun neljäs vain niukasti perässä. Tosin Miller ajaa viime kauden pyörällä ja Petrucci tämän kauden pyörällä.

”Ducati tuntee minut todella hyvin. Toivon, että he arvioivat kuljettajaa kehityksen ja kaikkien suoritusten perusteella, ei vain tämän kauden viiden kilpailun suoritusten perusteella. Minulla on toinenkin mahdollisuus, mutta minulla on optio Ducatin kanssa mahdollisesta tehdastiimipaikasta. Se on voimassa kesäkuun loppuun asti. Nyt vain odotan, mitä he sanovat. Jos ei, sitten katselen muualle”, Petrucci sanoo.
 

Uusin numero