Brittiajajien hallitseman Superbike-luokan taistelut kotiyleisön edessä tulevana viikonloppuna

Yleisön riemuksi varikkotapahtumat alkavat torstaina ja faneilla on mahdollisuus nähdä idolinsa avoimella varikolla koko viikonloppuna.

Doningtonin varikkoshow kisaviikonloppuna on tänä vuonna suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Nyt faneilla on enemmän mahdollisuuksia tavata kuljettajia, saada nimikirjoituksia, ottaa valokuvia ja voittaa WorldSBK-tuotteita. Mukana on ajajia kaikista MM-luokista.

Donington Parkin oheistarjontaa on lisätty viime vuodesta ja nyt rata-alueella on erilaista näytöstä ja musiikkitarjontaa torstaista lauantaihin.

Superbike-luokan kärkikolmikossa on kolme kuljettajaa Britanniasta: Jonathan Rea, Chaz Davies ja Tom Sykes. Sykes on ollut Doningtonin valtias, sillä hän on voittanut kymmenestä viimeisestä Superbiken kisaeristä yhdeksän.

Lisäksi britti Alex Lowes on MM-pisteissä seitsemäntenä. Jokainen brittiajaja tuntee vaikeana pidetyn Donington Parkin radan erittäin hyvin. Radan ensimmäisen kaarteen jälkeen alkaa huima alamäkiosuus, jossa on usein ratkaistu kisamenestys.

Supersport-luokassa kärjessä on Sveitsin Randy Krummenacher ja ranskalainen Lucas Mahias on vain pari pistettä jäljessä. Kallio Racingin Sandro Cortese on hyvissä asemissa MM-taulukon kolmantena. Eroa Sandrolla on kärkeen vain neljä pistettä. Eemeli Lahden neljä pistettä oikeuttavat sijaan 22 Supersport-luokassa.
 

Uusin numero