Yamaha EMC:n valikoimiin

Euro Motor Center Oy aloittaa marraskuun alussa valtuutettuna Yamaha-jälleenmyyjänä Oulussa. Alueellaan tunnettu ja arvostettu EMC, joka tunnetaan erittäin hyvästä asiakaspalvelustaan ja luotettavasta, sekä asiantuntevasta huollostaan.

– Yli 20 vuoden toiminnan aikana olemme saaneet rakennettua uskollisen ja laajan asiakaskunnan. Tavoitteenamme on aina ollut tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä hoitaa jälkimarkkinointi mahdollisimman hyvin asiakkaan tarpeita kuunnellen. Asiakaspalautteiden mukaan olemme tässä myös hyvin onnistuneet ja siinäkin mielessä olemme erittäin tyytyväisiä ja innoissamme, kun voimme aloittaa myynnin Yamaha-tuotteiden kanssa, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Heikki Viitala.

– Oulu on äärimmäisen merkittävä kauppakeskus Pohjois-Pohjanmaalla ja täällä on todella vahva Yamaha-asiakaskunta, niin moottoripyörien kuin moottorikelkkojen ja mönkijöitten osalta. Euro Motor Centerin maine laadukkaana ja pitkäjänteisenä toimijana Oulun talousalueella on erittäin merkittävä, minkä ansiosta päädyimme tähän ratkaisuun ja pystymme varmasti palvelemaan Yamaha-asiakaskuntaa alueella entistä paremmin, toteaa Konekeskon Kenttäpäällikkö Pasi Mäki-Paavola tyytyväisenä.

Uusin numero