Valentino Rossi vaatii Yamahalta enemmän

Rossi aloitti kautensa Qatarissa mainiosti sijoittumalla kolmanneksi. Molemmat Yamahan kuljettajat valittelivat elektroniikkaongelmista jo pitkin testikautta.

”Honda ja Ducati käyttävät paljon meitä enemmän rahaa elektroniikkaan, siksi meillä on edelleen enemmän ongelmia”, Rossi kertoo Gazzetta dello Sportille.

”Yamahan on ymmärrettävä tämä asia ja korjattava se nopeasti. Uskoisin, että ymmärrämme ongelman nyt, mutta olemme silti vielä muita kärkitalleja hiukan perässä. Elektroniikkapuolelle on saatava ihan oma työryhmänsä. Ehkä Yamahalla on tehty pieni virhe tällä osa-alueella.”

”Tulossa on vielä ratoja, joissa me kärsimme takapään pidon kanssa. On selvää, että olemme niillä radoilla muita perässä. En tosin usko, että olemme tämän vuoden pyörällä niin paljon perässä kuin viimevuotisella.”

Rossi uskoo silti, että hänellä ja Maverick Vinalesilla on mahdollisuus taistella maailmanmestaruudesta tällä kaudella.

”Viime kaudella me tavallaan menetimme pyörämme parhaan puolen. On meillä ongelmia nytkin, mutta olemme löytäneet paljon positiivisia asioita. Viime kauteen verrattuna meillä on nyt paljon parempi mahdollisuus ainakin yrittää mestaruutta.”
 

Uusin numero