Vain MotoGP-luokan tehdastallin sopimus kiinnostaa Superbiken maailmanmestaria

30-vuotiaan Rean taustavoimat tutkailevat myös mahdollisuutta siirtyä MotoGP-sarjan kuninkuusluokkaan, josta Realla on kahden osakilpailun kokemus vuodelta 2012.

Silloin hän tuurasi Hondalla Casey Stoneria, joka oli loukkaantunut. Jonathan hoiti ajourakkansa Repsol Honda –tallissa hyvin sijoittuen Italian Misanossa kahdeksanneksi ja Espanjan Motorland Aragonissa pykälän paremmaksi ennen paluutaan Superbike-sarjaan.

Rean siirto MotoGP-luokkaan ei toteudu, ellei hänelle järjesty ykkösluokan kalustoa.
-Managerini tutkii kaikkia mahdollisuuksia. Asemani Superbike-luokassa on hyvä ja olen tosi tyytyväinen Kawasakiin. Jatkossakin haluan ajaa pyörällä, jolla voitan. Unelmani oli ajaa MotoGP-luokassa, jossa kilpailevat parhaat kuljettajat. Jos siirtyisin MotoGP-luokkaan, tarvitsisin kunnon kilpailukykyisen paketin. Tehtaiden asiakastiimit eivät kiinnosta, Rea toteaa.

Rea on erittäin suosittu urheilija Britanniassa, ja hänet valittiin viime vuonna mediayhtiö BBC:n ”Sports Personality of the Year”  -palkinnon saajaksi.
Superbiken MM-sarjan taustaorganisaatio haluaa Rean jatkavan Superbiken MM-sarjassa, sillä ensi vuonna World Superbike –sarjan (Superbike, Supersport) osakilpailu  pidetään rakenteilla olevalla Lake Torrent –radalla Pohjois-Irlannissa.
 

Uusin numero