Uusi KTM 790 nyt jälleenmyyjillä

Innolla odotettu KTM 790 DUKE edustaa ketterää ja teknisesti edistyksellistä katumoottoripyörää, joka sopii monelle kuljettajalle. The Scalpel on terävä uutuus, joka on mahdollista hioa huippuunsa KTM PowerParts ja KTM PowerWear -lisävarusteilla.
Uusi KTM 790 DUKE avaa monien mahdollisuuksien tien KTM:n ensimmäisellä LC8c- 2-sylinterisellä rivimoottorilla, ultrakevyellä rungolla ja veitsenterävällä käsiteltävyydellään. KTM 790 DUKE:n 105 hevosvoimaa ja 87 Nm vääntöä tuottava moottori jakaa tasaisesti puhuttelevaa voimaa koko kierrosalueelle.

KTM 790 DUKE on suorituskykyinen uutuus, joka erottuu myös dynaamisen alustansa ansiosta. Yhdessä kevyen moottorin kanssa pyörän käsiteltävyys nousee ennennäkemättömälle tasolle. KTM:n tuotekehitys on tehnyt huolellista työtä maksimoidakseen nämä ominaisuudet ja luodakseen moottoripyörän, joka täyttää jokaisen kuljettajan toiveet puhtaasta voimasta ja ketterästi toimivasta kokonaisuudesta.

Kaiken tämän lisäksi KTM 790 DUKE on vakiovarusteltuna ladattu täyteen kuljettajaa avustavaa elektroniikkaa. Kaarreajo-ABS -jarrujärjestelmä, kallistuskulmaa lukeva luistonesto (MTC) yhdessä neljän ajomoodin, Quickshifter + -vaihdeavustimen ja lähtöavustimen kanssa luovat eheän kokonaisuuden. Vaihtoehtoinen lisä tähän pakettiin on KTM MY RIDE, joka mahdollistaa puheluihin vastaamisen ja audio-sisällön toistamisen ajon aikana.

Kilpamoottoripyöräilystä ponnistaneena KTM:llä ymmärretään ajokokemuksen kokonaisvaltaisuus. Samanaikaisesti KTM 790 DUKE:n kanssa kehitetty KTM PowerParts -lisävarustesarja täydentää kutkuttavan kokemuksen ja tuo ajoon ennenäkemätöntä intensiivisyyttä. Kaipasitpa sitten suorituskykyä, käytännöllisyyttä tai tyyliä, on monipuolinen KTM 790 DUKE sovitettavissa juuri sinun makuusi sopivaksi.

Tälle uutuudelle on kehitetty yli 30 teknistä lisävarustetta, jotka mahdollistavat sen monipuolisen kustomoinnin. Kaksi varustepakettia kohoaa KTM 790 DUKE:sta puhuttaessa ylitse muiden: ”RACE” -varustepaketti yhdistää tarkan ajon ja terävän käsiteltävyyden ja ”STYLE” -paketti varmistaa, että KTM 790 DUKE myös näyttää siltä, mitä se onkin – The Scalpel.
Myös KTM PowerWear -mallisto tuo esille KTM 790 DUKE:n suorituskykyä: Vaatemallisto on monipuolinen, toiminnallinen ja kaikkiin olosuhteisiin sopiva. KTM 790 DUKE:n rinnalle kehitetty KTM PowerWear -mallisto erottuu edukseen ja henkii suojaa, suorituskykyä ja suosiota.

Lisätietoja KTM 790 DUKE:sta, KTM PowerParts ja KTM PowerWear -tuotteista sekä lähimmästä KTM -jälleenmyyjästäsi löydät osoitteesta www.ktm.com.

 

Uusin numero