Uusi Bond-Triumph – Nimeni on Tiger, Triumph Tiger

Uudessa No Time To Die -elokuvassa James Bondin ajopelinä nähtävästä Triumph Tiger 900:sta on tehty 250 kappaleen Bond Edition -erikoismalli.

Triumph esitteli jo aikaisemmin Scrambler Bond Editionin, joka sekin esiintyy 30.9.2021 lopultakin ensi-iltansa Suomessa saavassa No Time To Die -elokuvassa. Scrambler Bond Editionin valmistusmäärä oli sama 250 kappaletta kuin nyt esitellyn Tigerinkin. Järjestyksessään 25. Bond-elokuvan pääosaa esittää Daniel Craig. Elokuvan ensi-ilta piti alunperin olla jo huhtikuussa 2020 ja sitä on koronan takia siirretty kolme kertaa eteenpäin. Linkki aiempaan Scambler Bond Edition -mallin esittelyyn:

Triumphin valitseminen yhdeksi Bondin käyttämäksi ajoneuvoksi merkitsee kahden brittiläisen ikonin kohtaamista valkokankaalla. Uusimman Bond-leffan stunt-koordinaattori Lee Morrison ylistää Tiger 900 Rally Pron soveltuvan äärimmäisen hyvin stunttikohtauksiin ja olevan samalla yksi parhaita pyöriä, jolla hän on itse koskaan ajanut.

Haluttu, erottuva ja hienostunut

250 kappaleen Tiger Bond Edition -pyörät saavat ohjaustangon kiinnikkeeseen yksilöllisen numerokilven, joka kertoo monesko kyseinen pyörä tästä sarjasta on. Pyörän värityksenä on mattamusta ja sitä koristaavat 007-grafiikka. Tigerin perusvärityksestä poiketen mustia ovat myös runko, sivupaneelit, matkustajan jalkatapit ja monet muut pienemmät yksityiskohdat. Lämmitetyn satulan verhoiluun on ommeltu Bond Edition -merkki. Virrat kytkiessä 007-logo tulee myös mittaristoon näkyville hetkeksi, joten kuljettaja ei koskaan unohda kuinka harvinaisesta mallista on kyse.

Tehtaalta tulevien Bridgestone-ensiasennusrenkaiden ohella mukaan tulee Michelin Anakee Wild -kumit sekä Arrowin äänenvaimennin.

Uusin numero