Triumph Scrambler Bond Edition – vain 250 nopeimmalle

Triumph esiintyy tulevassa James Bond -elokuvassa ja sen kunniaksi brittimerkki valmistaa 250 kappaleen rajoitetun erän Bond Edition erikoismallia 1200 Scramblerista.

25. James Bond -elokuvan ”No Time To Die” ensi-ilta siirrettiin koronavirusepidemian takia huhtikuun alusta marraskuuhun 2020. James Bondina elokuvassa nähdään totuttuun tapaan Daniel Craig. Elokuvassa nähdään Triumph-moottoripyöriä kaksin kappalein, kun sekä Tiger 900 että Scrambler 1200 pääsevät tositoimiin valkokankaalla.

Triumph valmistaa elokuvayhteistyön kunniaksi 250 kappaleen rajoitetun erän Scrambler Bond Edition -erikoismalleja. Mittariston tervehdysnäyttönä siinä palaa 007-tunnus ja sama tunnus esiintyy myös sivuposkissa. Erikoismallit myydään numeroituina kappaleina ja ostaja saa pyörän mukana aiheeseen liittyvän repun jonka sisältönä on mm. Triumphin toimitusjohtaja Nick Bloorin käsin allekirjoittama viesti.

Bond Editionin värimaailma henkii arvokkaasti Bond-tyyliä. Sekä etu- että takalokasuojat ovat mustat, samoin etu- ja takahaarukka. Arrowin hiilikuituvaimennin hiilikuitupäädyillä kuuluu sekin hintaan. Ajovalon suojana on ”rosterigrilli”. 

Scrambler 1200 liikkuu kaksisylinterisen ja 270 asteen sytytysvälillä olevan moottorin voimin. Hevosvoimia siinä on 89 ja vääntöä 110 newtonmetriä. Showan valmistaman täysin säädettävän jousituksen joustomatkat ovat muhkeat 250 millimetriä sekä edessä että takana. Vakiovarusteisiin kuuluu kuusi eri ajomoodia, sivuttaiskallistuksen huomioivat ABS-jarrut sekä luistonesto, vakionopeussäädin sekä avaimeton käyttöjärjestelmä.

Lue myös: James Bond koeajoi Triumph Tiger 900:n ensimmäisenä

Uusin numero