The Mopott Shop – Uusi ajovarusteliike naisille

(kuva: Marko Sell Photography)

Riihimäelle avattava The Mopott Shop on uusi, naismotoristeille suunnattu ajovarusteliike.

The Mopott Shop on uusi, naismotoristeille suunnattu myymälä, jonne on koottu useampia eri merkkejä ajovarusteita, eri tyylisiä ja värejäkin löytyy! Yrityksen perustaja on Janita Boström. 

-Ei ole väliä millä moottoripyörällä, skootterilla, mopolla, trikellä tai vaikka kyytiläisenä kuljet, olet erittäin lämpimästi tervetullut tutustumaan. Otan mielelläni vastaan myös ehdotuksia tuotteista, palveluista tai tapahtumista. Pyrin tulevaisuudessa kulkemaan myös moottoripyörätapahtumissa ympäri Suomea, jolloin voit löytää minut hetkellisesti Keski-Suomesta, Kainuusta, Lapista… sanoo Boström.

-Haluan myös auttaa uusia harrastuksesta kiinnostuneita, tai heitä, jotka painivat jännityksen kanssa, mm. ajokokeeseen valmistautuessa, yksin ajaessa, tai kaatumisen jälkeen. Tehdään The Mopott Shopista yhdessä se yhteisöllinen, mielenkiintoinen kohtaamispaikka! Tarjolla on motoristeille aina sumppia, joten myymälä toimii oivallisena ajokohteena tai pysähtyimispaikkana. 

The Mopott Shopin avajaisia vietetään sunnuntaina 18.6.2023 Riihimäellä. Avajaisissa luvassa uusien, Suomessa ennen näkemättömien naisten ajovaatteiden esittelyä, mutta myös tuttujen kotimaisten; Rukan ja Sweepin uusien mallistojen esittelyä. Tarjolla kahvia, teetä, pientä naposteltavaa, hyvää musiikkia, ja vielä parempaa seuraa!

Osoite: Koppelintie 40 A, 11710 Riihimäki

Avajaiset: sunnuntaina 18.6.2023 klo 12-17

-Moottoripyöräparkki

-Kahvia, teetä, pientä naposteltavaa

-Long distance- palkinto!

Löydät The Mopott Shopin verkkokaupan osoitteesta: www.themopottshop.fi (Aukeaa avajaisten aikaan!) sekä sosiaalisen median alustoilta IG: the_mopott_shop ja FB: The Mopott Shop

Ehkä pian myös TikTok

Uusin numero