Tälleistä toipunut Sykes on valmis vastaiskuun Aragonissa

– Aragonissa viime viikolla ajetut testit olivat äärimmäisen tärkeät myös siinäkin mielessä, että sain varmuuden fyysisestä kunnostani, kertoo Sykes.

Kauden ensimmäisessä MM-osakilpailussa ja sitä edeltävissä testeissä helmikuun loppupuolella sattui ja tapahtui uuden afalttipinnan saaneelle Phillip Islandin radalla Australiassa. Sykes lukeutui kovan onnen soturien joukkoon murtuneella vasemmalla ranteella ja siipeensä saaneilla kylkiluilla.

– Olen saanut vahvistettua vasemman käsivarren lihaksia ja rannekin on jo paljon parempi. Se ei haittaa enää ajamista, vahvistaa viime kaudella MM-kullan ainoastaan puolella pisteellä hävinnyt Sykes.

Phillip Islandin MM-avaus oli Aprialin juhlaa, kun tehdastiimin Sylvain Guintoli ja Eugene Laverty jakoivat voitot keskenään. Kummallakin on koossa 45 pistettä Aragoniin lähdettäessä.

Australiassa molemmissa kisalähdöissä viidenneksi vammoistaan huolimatta yltänyt Sykes on pisteissä neljäntenä. Sykesin plakkarissa on 22 pistettä, eli seitsemän vähemmän, kuin kolmantena Aprialla olevalla Michel Fabriziolla.

– Odotukset ovat tietenkin korkealla Aragonin osalta positiivisen testijakson jäljiltä. Toki töitähän toki riittää edelleen ja erityisesti renkaiden osalta. Emme ikävä kyllä päässeet ajamaan kisasimulaatiota testeissä, myöntää Sykes.

Aragonissa nähdään myös suomalaisväriä, kun sivuvaunuluokan MM-sarja jyrähtää käyntiin WSBK:n yhteydessä. Sivuvaunluokassa nähdään tutut suomalaiskuljettajat, eli Pekka Päivärinta ja Petri Makkula.
 

Uusin numero