Tällainen on BMW:n WorldSBK-tiimin uusi VIP-tila – ylellisyyttä suoraan F1-varikolta

BMW:n uusi VIP-tila vihittiin käyttöön Assenin MM-osakilpailun yhteydessä. Rakennelma on aikaisemmin palvellut F1-tiimiä samassa tarkoituksessa.

BMW Motorrad Motorsport -perhe on saanut uuden kodin FIM Superbike MM-varikolla. BMW Motorradin johtaja Markus Schramm avasi uuden VIP-tilan juhlallisesti leikkaamalla nauhan Assenin Superbike MM-osakilpailun yhteydessä. Uusi tila on kohtauspaikka tiimeille, yhteistyökumppaneille, vieraille – ja toivottavasti tilanteen mahdollisimman pian mahdollistaessa – myös faneille. VIP-tilaa operoi Shaun Muir Racing, joka on jo pitkään tehnyt yhteistyötä BMW Motorrad Motorsportin kanssa.

– Uusien tilojen korkea taso on linjassa sen tavoitteen kanssa, että BMW tavoittelee Superbike-luokan maailmanmestaruutta, vertasi Shaun Muir viitaten siihen, että VIP-tila edustaa aivan ykköstasoa WorldSBK-varikolla.

Rakennelma on aiemmin ollut Formula 1 -tiimin omistuksessa. Se mukautettiin vastaamaan uusia vaatimuksia kuukausia kestäneillä muutostöillä. Lopputulos on upea ja siinä on tilaa yli 100 vieraalle. Kaksikerroksisessa rakennuksessa on kolme erillistä ruokailutilaa. Yläkerran 132-neliöisellä kannella tilaa jopa 50 istumapaikkaa ja sen lisäksi oleskelunurkkaus. Kilpailutapahtumat avautuvat kahdelle 70-tuumaiselle näytölle. Ruokabuffetin lisäksi tiloissa on kahvila ja itsepalvelunurkkaus, jossa on laaja valikoima juomia. 

Ruokaa voidaan valmistaa 100 vieraalle modernissa catering-keittiössä, joka on integroitu rakennelmaan kiinni ajettavaan kuorma-autoon. Keittiössä valmistuvat niin aamiaiset, lounaat kuin illalliset, unohtamatta välipaloja. Alakerran keittiö on yhdistetty yläkertaan huoltohissillä. Alakerran 72 neliön tilaan mahtuu joko 25 vierasta tai se voidaan muokata myös yhden auton tai moottoripyörän esittelytilaksi. Yleisilmeeseen kuuluu 36 neliömetrin aurinkoterassi, jossa on 30 istumapaikkaa ja jossa asiakkaat voivat rentoutua kahden leveän katoksen alla. 

Heti kun koronavirustilanne sallii, BMW Motorrad Motorsport tulee tarjoamaan VIP-paketteja kaikille mukavuuksilla. BMW Motorsportin väreihin soinnutettu VIP-tila on myös vuokrattavissa muihin tapahtumiin. BMW Motorrad WorldSBK -tiimin kuljettajina tällä kaudella ajavat britti Tom Sykes ja hollantilainen Michael van der Mark.

Aiempi uutinen siitä, miten BMW lisäsi tälle kaudelle panostustaan WorldSBK-sarjaan:

Uusin numero