Supermotopäivä Hyvinkäällä

Päivä on tarkoitettu ensisijaisesti supermotoharjoitteluun kilvettömillä laitteilla mutta BIKE haluaa tarjota kaikille supermoto-tyyppisen pyörän omistajille  mahdollisuuden kokeilla pyöräänsä aidolla supermotoradalla.

Päivästä on varattu kaksi 30minuutin jaksoa, jolloin – väkimäärästä riippuen – pääsee ajamaan joko 15min, tai koko 30minuutin jakson omalla supermotollaan aktiiviharrastajien ja kilpakuskien opastuksella.

Tämä on siis kuskeille ilmainen BIKEn tarjoama mahdollisuus testata omaa pyörää supermotoradalla. Jokaiselle radalla vähintään kierroksen ajaneelle kuskille Bike-lehti lahjaksi.


Rata auki 12:00-18:00 portit aukeaa 11:00, ilmoittautuminen 11:30-13:00. Ratamaksu 20€ maksetaan paikanpäällä käteisellä ilmoittautumisen yhteydessä Burt Racingille. Alueella on kioski, joka on avoinna klo 12-18. Rata on koko päivän varattu vain supermotoille ja kokopitkä kisarata on käytössä.

 

Supermoto-kokeilumahdollisuudet ovat klo 13:00 – 13:30 sekä klo 15:00 – 15:30. 15min ennen molempia jaksoja radalle lähteville kuskeille pidetään "kuljettajakokous" jossa käydään läpi turvallisuus- sekä ajo-ohjeita.

 

Tapahtumassa on mukana ainakin osa neljää 125cc -testipyörää tänä kesänä ajavasta BIKE 125CC Test Crew:sta.


Ennakkoilmoittautuminen suotavaa osoitteeseen burt@burt.fi. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, jos oletko tulossa ilmaiselle testijaksolle vai koko päiväksi. Kaikki rohkeesti mukaan juniorista senioreihin.

Uusin numero