Suomalaistallin Moto2-kuljettaja tarjoaa Kalliolle ja kumppaneille tiukan vastuksen

Varsinkin Kalliolta on luvassa tänään tuntuvasti parempaa Ricardo Tormo-radalla, kunhan italialaisen Itraltrans-tiimin Kalex-pyörä saadaan parempiin säätöihin.

Pitää muistaa, että kolmipäiväisen testijakson avauspäivä oli sittenkin vasta pelkkää alkusoittoa tulevalle.

Mestarikandidaatteihin lukeutuva Zarco on kuitenkin osoittanut, että vauhdissa löytyy. Hän oli nopein marraskuun testeissä ja piti siis paikkansa Valencian avauksessa.

Zarcon nopein kierros kulki ajassa 1.34,754. Zarcon ja Rabatin väliin tuloslistalla kiilasi Sam Lowes 0,352 sekuntia pohjista.

– Ajoin kovemman kierrosajan kuin marraskuun testeissä, joten teimme mahtavaa työtä. Olosuhteet radalla eivät olleet parhaat mahdolliset ja minun piti olla todella varovainen. Pystyimme kuitenkin keskittymään hyvin työhömme ja aika oli erittäin hyvä, iloitsi Zarco.

Valenciassa päästiin ajamaan tiistaina kohtuullisen hyvässä kelissä. Viileää oli, mutta sateelta ja kovalta tuulelta vältyttiin.

Saattaa olla, että kärkiajat eivät tuosta enää kohene.

– Uskoakseni tiistai oli sittenkin paras testipäivä täällä, sillä keskiviikkona ja torstaina valenciassa on sateen uhka päällä. Olen kuitenkin jo ehtinyt saavuttaa yhden tavoitteeni, eli löysin vauhdin lisäksi hyvän fiiliksen pyörään ja ajamiseen, kertoi Zarco.

Uusin numero