Storm Motor palaa Jyväskylään yhteistyössä Jyväs-Marinen kanssa

Suomen suurin moottoripyörien varaosien, tarvikkeiden ja varusteiden myyntiin keskittynyt ketju Storm Motor palaa Jyväskylään toukokuussa avattavalla myymälällä.

Myymälä tulee samoihin tiloihin Vaajakoskelle Marine Oy:n kanssa ja avattava myymälä tulee tarjoamaan Stormin koko valikoiman niin kaksipyöräisiin, kuin kelkkoihin ja mönkijöihinkin.

”Meillä on kokemusta useamman vuoden osalta Jyväskylästä sekä oman myymälän, että Pop-up myymäläkokeilun osalta. Meille oli selvää, että haluamme pysyvän osoitteen, josta paikalliset asiakkaamme meidät löytävät. Vaajaparkista on selkeästi muodostunut Jyväskylän seudulle moottorikaupan keskittymä ja uskomme pystyvämme yhdessä alueen toimijoiden kanssa tarjoamaan asiakkaille kauppapaikan, josta löytyy kaikki mahdollinen harrastuksen tiimoilta. Erittäin hienoa päästä kehittämään uudenlaista konseptia kivijalkakauppaamme yhteistyössä Marinen kanssa” Toteaa Stormin toimitusjohtaja Mikko Vänttinen.


”Meillä on ollut tovin aikaa mielessä uudistaa ajovarustekaupan osastoamme ja keskusteltuamme Storm Motorin kanssa, palaset alkoivat loksahdella kohdalleen molempia kiinnostavalla tavalla ja nyt odotamme mielenkiinnolla tulevaa yhteistyötä ” toteaa myös Tero Kivelä, Marinen toimitusjohtaja. 

”Saamme lisää kiinnostavuutta ja vetovoimaa Storm Motorin myötä Vaajaparkin monipuoliseen moottorikaupan keskittymään” Tero Kivelä lisää. 

Marine jatkaa normaalisti toimintaansa alkuperäisten varaosien ja varusteiden myynnissä. Marine on 2002 perustettu vapaa-ajan konekauppa, joka keskittynyt vahvasti veneiden, moottoripyörien, moottorikelkkojen, mönkijöiden sekä vesijettien myyntiin sekä huoltoon.

Stormin Jyväskylän myymälä avataan touko-kesäkuun vaihteessa osoitteeseen Haapaniementie 1, 40800 Jyväskylä.

Uusin numero