Stonerilta yllättävää kuittia Marquezin ja Moto2-luokan suuntaan

Nyt sellainen paikka näyttää taas tulleen, kun Stoner arvioi Moto2-luokkaa ja sieltä mahdollisena mestarina hänen paikalleen ensi kaudella Hondan tehdastiimiin siirtyvää espanjalaista Marc Marquezia.

– En usko, että Marc tulee kyselemään minulta neuvoja. Itse asiassa hän luultavasti pitää itseään hieman minua parempana kovan itseluottamuksen myötä. Mielestäni hänen pitäisi vähän rentoutua, sillä tämä luokka ei ole mitenkään helppo, Stoner lähettää vilungit terveisensä Marquezille.

Stonerin mukaan menestys Moto2-luokassa ei välttämättä paina paljoa MotoGP:ssä.

– Emme ole nähneet tässä luokassa kovinkaan menestynyttä Moto2:sta tullutta kuljettajaa. En ole varma Moto2-luokan tasosta. Näen Marquezin paljon kovemmalla tasolla muihin nähden, mutta en ole vakuuttunut toisaalta hänen vastustajiensa tasosta, muotoilee Stoner.

Bradl saa myös osansa

Moto2:n ensimmäinen maailmanmestari, espanjalainen Toni Elias epäonnistui miltei täydellisesti palatessaan kaudeksi 2011 MotoGP-luokkaan.

Viime vuoden mestari, saksalainen Stefan Bradl on sen sijaan tehnyt tulokaskaudellaan varsin hyvää jälkeä kuninkuusluokassa.

Mugellossa ajetussa Italian osakilpailussa jo neljänneksi noussut toisen polven kuljettaja on pisteissä kuudentena. Bradl on ajanut Hollannin TT:n keskeytystä lukuun ottamatta tukevasti kympin sakkiin kauden kaikissa muissa osakilpailuissa.

Tiedä sitten, oliko Stonerilla meneillään yksi niistä kuuluisista huonoista päivistä, mutta Marquezin lisäksi taatusti myös Bradl oudoksuu aussin kommentteja.

– Bradlilla on pari kunnollista tulosta. Minä tein kuitenkin virheitä juuri niissä kilpailuissa, joten asiat Bradlin osalta saattavat näyttävät ehkä vähän paremmilta, mitä ne todellisuudessa ovat, kuittaa Stoner.
 

Viimeisin numero