Stoner tylyttää vuorostaan Rossia: ”Hän on vain valittanut Ducatilla!”

Stonerin rajujenkin sanakäänteiden takaa paistaa vahingonilo, sillä Rossi ja tämän pitkäaikainen kisainsinööri Jerry Burgess arvostelivat puolestaan häntä siinä vaiheessa, kun siirto Ducatilta Hondalle vahvistui.

– Olen erittäin pahoillani Ducatin puolesta siitä, että Valentino meni sinne tekemättä muuta kuin valittamalla pyörästä jo lähes kahden vuoden ajan.

Australialainen Stoner antaa palaa täydeltä laidalta myös maanmiehensä Burgessin suuntaan.

– Jerry kertoi, että heiltä menee 80 sekuntia aikaa pistää pyörä (Ducati) kuntoon. Nyt heillä on ollut aikaa tehdä se miltei kaksi kaksi vuotta, mutta käytännössä mitään ei ole tapahtunut. He söivät sanansa ensimmäisestä päivästä lähtien, sähisee Stoner.

MotoGP-luokan kenties lahjakkaimpana ja ainakin kovapäisimpänä pidetty Stoner on ollut tähän mennessä ainoa kuljettaja, joka on menestynyt vikuroivalla Ducatilla viemällä sitä raivokkaasti rajoilla ja ylittämälläkin ne.

– Valentino ei halua painaa limiitillä pyörällä, joka ei ole täydellinen ajettava. Hän on myöntänyt itsekin sen.  Ilmeisestikään hän ei halua pistää kaikkeaan peliin pyörän kehittämiseksi. Olen erittäin pettynyt siihen, sillä tiedän kyllä Ducatin tekevän kaikkensa.

– Minusta Rossin olisi pitänyt jatkaa Ducatilla, kuten hän vielä jokunen aika kypäränsä tekstissä antoi ymmärtää. Hän kertoi aikoinaan haluavansa päättää uransa Ducatilla. Nyt hän kuitenkin hyppää laivasta heti, kun siihen tarjoituu tilaisuus, sanoo Stoner.

Uusin numero