Stone Racing Teamilla vahva avaus road racingin SM-sarjassa


Stone Racing Teamin road racingin SM-sarjan avausviikonloppu Botniaringin radalla uudella kokoonpanolla oli enemmän kuin onnistunut.

Toni Tiainen pommitti Star Service Cupin molempien lähtöjen voittoon ylivoimaisesti, vaikka pyörän säädöissä oli alkuun hakemista. Sunnuntain kisaa varjosti pito-ongelmat, mutta reilulla marginaalilla voittoon silti. Tämä oli Tonin ensimmäinen kisa, joten mies oli syystäkin tyytyväinen.

Miika Viiperi otti kaksi kakkossijaa Superstockin B-luokassa. Potentiaalia oli jopa kärkitaistoon, mutta tapahtumat kisan aikana eivät mahdollistaneet tätä. Mies oli kuitenkin erittäin tyytyväinen sijoituksiin ja kertyneeseen pistepottiin.

Markus Kilpeläinen ajoi ensimmäistä kertaa 600-kuutioisella kilpaa Superstock B -luokassa. Kierrosajat paranivat koko ajan, mitä paremmaksi pyörää saatiin. Markuksella olikin ehkä eniten ruuveja käännettävänä viikonloppuna. Silti mies ylti lauantaina neljänteen sijaan ja sunnuntaina sijoitus oli kuudes.

Ilkka Rantatulkkila ajoi ensimmäistä kertaa Superbiken SM-sarjassa, noustuaan A-luokkaan viime kaudella. Ilkan suoritukset olivat vahvoja, huolimatta pienistä vastoinkäymisistä pitkin viikonloppua. Mies oli kuitenkin tyytyväinen ajoonsa. Lauantaina Ilkka oli kahdeksas ja sunnuntaina kolmastoista.

Jani Vaahtera ajoi ensimmäistä kertaa Stone Racing Teamissa. Kovatasoisessa superstockin SM-lähdössä mies otti lauantaina 7. sijan. Sunnuntain sprinttiin syötiin käärmesoppaa ja sijoitus nousi viidenneksi. Mies oli erittäin tyytyväinen omaan tekemiseensä ja ensimmäiseen kisaansa tässä tiimissä.
16.-17.6. ajetaan Virtasalmen Motoparkissa seuraavat kapinat. Vielä on hiukan epäselvää, että ketkä kaikki tiimistä ovat ajamassa siellä, mutta töitä tehdään, jotta mahdollisimman moni pääsisi uusiin taistoihin.

Uusin numero