Speedwayn SM-liigan kärki kohtaa keskiviikkona Seinäjoella

Alkukauden piristysruiske Varkauden Ankkurit on tällä kertaa lepovuorossa, kun Porin Nopea Racing saa vieraakseen Sand Blowersin, Haukat ja Kotkat.

Porilaisista sivussa on loukkaantumisen vuoksi Nike Lunna, jonka Englannissa saama käsivamma pitänee nuorukaisen sivussa heinäkuun lopulle asti. Hänen tilallaan PNR-liivin pukee päälleen ruotsalainen Anders Mellgren, jolle tukea pisteiden keräämisessä antavat Juha Hautamäki ja Mika Loppi yhdessä Jere Lehtosen kanssa.

Tällä kaudella vasta yhden ottelun ajaneen Porin Nopea Racingin vireen saapuu mittaamaan vierailevien joukkueiden riveissä kaikki Suomen huiput Timo Lahden ja Kauko Niemisen johdattamana. Sarjataulukossa Niemisen Haukat on tällä hetkellä kärjessä, mutta on ajanut jo kolme ottelua.

Ankkureiden jälkeen kolmantena pitää kahdella ajetulla ottelulla kolmossijaa Hyvinkään Sand Blowers. Porin Nopea Racing on tällä hetkellä sarjassa viimeisenä, mutta on ajanut siis vasta yhden ottelun. Siinä se otti voitolla viisi sarjapistettä, jonka päälle on hyvä rakentaa lisämenestystä nyt keskiviikkona.

Ottelu alkaa ajajaesittelyllä kello 18.00 ja liput maksavat 10 euroa.

Speedwayn SM-lliga, ottelu 4 Seinäjoki 29.6., kokoonpanot:
Porin Nopea Racing: 1) Anders Mellgren SE, 2) Juha Hautamäki, 3) Mika Loppi, 4) Jere Lehtonen, jj Petteri Koivunen.
Sand Blowers: 1) Timo Lahti, 2) Jari Mäkinen, 3) Daniel Henderson SE, 4) Teemu Lahti, jj Harri Heikkilä.
Kotkat: 1) Niilo Vuolas, 2) Henri Ahlbom, 3) Mattias Blom, 4) Markku Autio, jj Mauri Palmi.
Haukat: 1) Kauko Nieminen, 2) Jooa Partanen, 3) Niko Siltaniemi, 4) Jiri Nieminen, jj Jaakko Kujanpää.
 
Sarjatilanne:
1) Haukat 3 ottelua (+100 eräpistettä) 12 sarjapistettä, 2) Ankkurit 3 (+92) 10, 3) Sand Blowers 2 (+72) 9, 4) Kotkat 3 (+40) 6, 5) Porin Nopea Racing 1 (+36) 5.
 
Teksti ja kuva: Petteri Pohjola, Speedwaysanomat

Uusin numero