Seitsemän motoristihenkistä joululahjaideaa

Mitä hankkia lahjaksi motoristille, tai motoristiperheeseen?

Joululahjat hankkimatta ja ideat lopussa? Jos lahjan saaja on motoristi tai motoristihenkinen, niin tässä seitsemän erilaista ja eri hintaista lahjavihjettä alkaen parista kympistä ja päättyen yli 1000 euron hintaiseen.

1. Moottoripyörämuseon seinäkalenteri 2023. Hyötyä ja iloa koko vuodeksi, ja lisäksi rahat menevät hyvään tarkoitukseen, Suomen Moottoripyörämuseon toiminnan kehittämiseen. Hinta 20€ + toimituskulut 4€. Lisätiedot ja tilaukset:

2.Harjukuvien Racing-kalenteri 2023. Kaksipyöräisten kilpailutapahtumia kuvaavat Hinni ja Juha Harju ovat koostaneet tyylikkään seinäkalenterin, jossa talvikuukausilla aiheena mm. jäärataa, syksyllä circuit racingin sadekisoja ja kesällä tietysti auringonpaisteisia kisoja asfaltilla. Hinta 17€ + toimituskulut 4,20€. Tilaukset harjukuva@gmail.com

3.MP23-messujen pääsylippu. Varma menovinkki lahjansaajalle helmikuun ensimmäiseksi viikonlopuksi. Ennakkoon tilaamalla liput saa myös edullisemmin. Lisätiedot ja tilaukset:

Tilaa MP23-messuliput tästä

4.Perheen pienimmille – tuleville motoristeille – ensimmäinen askel motoroitujen kaksipyöräisten maailmaan. Eri merkeiltä löytyy sähkökäyttöisiä tasapainopyöriä, jotka soveltuvat lapsille jopa jo kolmesta ikävuodesta alkaen. Esimerkkeinä Indian eFTR, jossa istuinkorkeus 468 mm, ajoaika yhdellä latauksella noin 30 min ja nopeusalueet 16 ja 22,5 km/h. Hinta 679€.

Vaihtoehtona KTM-konsernin kaikilla merkeillä on tarjolla kaksi eri kokoista tasapainopyörää (ks. otsikkokuva), 12eDrive ja 16eDrive, jossa luku kertoo pyörien tuumakoon. 12eDrive:n istuinkorkeus on 33 senttiä, paino akkuineen 7,7 kiloa, nopeusalueet 8-11-14 km/h ja ikäsuositus 3-5 vuotta. isomman 16eDriven vastaavat lukemat ovat 43 senttiä, 9 kiloa, 8-12-21 km/h ja ikäsuositus 5 vuodesta ylöspäin. Hinnat alkaen 879€.

5.Jos vuokrasähköpotkulaudalla huristelu ja sen hylkääminen muiden riesaksi keskelle jalkakäytävää ei iske, niin mikset hankkisi omaa ja selvästi tyylikkäämpää vaihtoehtoa. MV Agusta Rapido Serie Oron huippunopeus on lain sallima 25 km/h, toimintamatka 50 km, paino 20 kg ja kantavuus 100 kg. Ja ulkomuodossa on selviä yhtäläisyyksiä MV Agustan ikonisiin moottoripyöriin, tästä ei sähköpotkulauta enää muutu tyylikkäämmäksi. Hinta 1199€.

MV Agusta Rapio Serie Oro

6.Moottoripyöräaiheista luettavaa vaikka koko vuodeksi. Biken tilaus on varma lahjavinkki kaikille motoristeille tai moottoripyöräilystä kiinnostuneille. Viisi numeroa alkaen 39.90€ ja kymmenen numeroa alkaen 78,90€. Tilaajana saa myös lukuoikeuden digilehtiarkistoon, eli luettavissa on myös aiemmin ilmestyneet numerot.

Tilaa Bike tästä

7.Merkkikohtaiset tuotteet/vaatteet. Kun lahjansaajan moottoripyörämerkki on tiedossa, niin kannattaa marssia kyseisen merkin jälleenmyyjäliikkeeseen, josta löytyy varmasti merkkikohtaisia, lahjaksi sopivia tuotteita. Varsinaisten ajovarusteiden ostaminen lahjaksi saattaa olla vaikeaa koko-, tyyli- ja väriasioiden suhteen, mutta silloin ratkaisuna on lahjakortti. Kysy, jokainen liike kirjoittaa mielellään lahjakortin haluamallesi summalle.

Uusin numero