Santtu Tiainen puolustaa MX1-luokan Suomenmestaruutta Yokon väreissä kaudella 2018

Kaudella 2018 Tiaisen kilpailusuunnitelmiin kuuluu muun muassa Suomenmestaruuden puolustaminen MX1-luokassa, kansainvälisiä kilpailuja Hollannissa ja Belgiassa sekä mahdollisesti jokin MX1 MM-osakilpailu.

”Olemme innoissamme yhteistyöstä. On hienoa saada Yoko-ajovarusteet hallitsevan Suomenmestarin ylle, mutta kyllä suuremman vaikutuksen teki miehen ammattimainen ote asioiden hoitamisessa. Santtu lähestyi meitä päättäväisesti ja selkeillä suunnitelmilla vain muutama viikko sitten. Ei siinä kauaa nokka tuhissut kun saatiin yhteistyökuviot sovittua kuntoon”, iloitsee Yokon toimitusjohtaja Jani Gustafsson.

”Olen todella innostunut alkavasta yhteistyöstä”, Tiainen aloittaa.

– Nyt kun testasin Yokon motocross-vermeitä ja muita urheiluvaatteita on ensivaikutelma erinomainen. Kamat näyttävät hyvältä, mutta istuvat vielä sitäkin paremmin. Lisäksi Janin puheesta välittyi intohimo tuotteita kohtaan ja nopeasti kävi selväksi ettei näitä vaatteita ole aivan sattumalta synnytetty”, Tiainen jatkaa.

”Yoko-yhteistyö passaa meikäläiselle kuin nenä päähän, koska olen narkomaani harjoittelun suhteen. Yokon repertuaarista löytyy kattavasti tuotteita kaikkiin harjoitustarpeisiini. Pyöräilen paljon, mutta myös hiihto on merkittävä osa harjoitteluani. Talvet hiihtelen Suomessa lumella, kun olen maisemissa, ja muuten rullasuksilla Belgiassa”, Tiainen päättää.

Uusin numero