Rukka esittelee uudet Comfo-R- ja Comforina-ajopuvut

Rukka Comforina

Kauden 2022 Rukka-valikoimassa nähdään uutuutena ComfoR miehille sekä Comforina naisille. Nämä Allroads-tuoteperheeseen kuuluvat joustavat GoreTex-puvut sopivat lähes ympärivuotiseen touring ja sport touring -ajoon vaihtelevissa lämpötiloissa.

Joustava kangas mahdollistaa optimaalisen istuvuuden, minkä lisäksi puvut ovat monipuolisesti säädettävissä. Hihansuissa ja takin helmassa on tarranauhasäädöt, ja hihassa on käsivarren kohdalla kolmiportainen kiristys. Housuissa on kiristettävä vyötärö sekä tarranauhalla säädettävät vetoketjulliset lahkeensuut, jotka on helppo asettaa saappaiden päälle.

Rukka Comfo-R

Joka sään ajopuvun olennaisimpiin ominaisuuksiin kuuluu veden- ja tuulenpitävyys, josta ComfoR- ja Comforina-puvuissa huolehtii GoreTex -kalvo päälliskankaan alla. Kalvo takaa täyden vedenpitävyyden päästäen silti kehon tuottaman kosteuden haihtumaan. Kaulus on pehmeää neopreeniä ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Kaulukseen on lisäksi integroitu joustava GoreTex -kauluri, jonka voi haastavissa sääolosuhteissa asettaa kaulan suojaksi.

Tuuletus- ja eristysratkaisut mahdollistavat pukujen käytön laajalla lämpötilaskaalalla. Matalia lämpötiloja varten puvuissa on irrotettavat lämpövuorit 60 gramman vanulla. Lämpötilan noustessa on takin kylkiin ja selkään sekä housujen reisiin sijoitettujen tuuletusaukkojen avulla mahdollista tehostaa ilmanvaihtoa ja viilentää kehoa.

ComfoR-pukuun sisältyy Rukka D3O Air All Back XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä Rukka D3O Air XTR Lvl 2 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvi-/säärisuojat.  Comforina-pukuun sisältyy Rukka D3O Air XTR Lvl 1 -selkäsuoja sekä D3O LP1 Lvl 1 olka-, kyynär-, lonkka- ja polvisuojat.

Takeissa on tärkeitä pientavaroita varten edessä kaksi vetoketjutaskua ja sisäpuolella kaksi vesitiivistä taskua, joista toisessa on erillinen paikka puhelimelle. Lisäksi housuissa on kaksi vetoketjullista taskua. Ajomukavuutta etenkin pitkillä matkoilla edistää housujen takamukseen integroidut Rukka AirCushion system, joka muodostaa ohuen ilmatyynyn istuinta vasten toimien pehmusteena ja ehkäisten epämiellyttävää kondensaatiota, sekä Antiglide system, joka estää liukumisen pyörän satulalla.

Takki ja housut myydään erikseen. Miesten ComfoR-takissa tarjolla koot 46–66, housuissa koot 46-66 (C1,lyhyt), 46-66  (C2,normaali) ja 46-60( C3,pitkä). Naisten Comforina-takissa koot 34–50, Comforina-housuissa koot 36–50 (C1), 34–50 (C2) ja 36–42 (C3).

Comfo-R takki 599€ 

Comfo-R housu 499€ 

Comforina takki 559€ 

Comforina housu 459€ 

Comfo-R
Comforina

Uusin numero