Riku Motor muuttaa

Moisionkadulla radan vieressä sijaitseva uusi liike on monille jo entuudestaan tuttu sijaintinsa puolesta. Aiemmin osoitteessa toimi Riku Motor Garage Shop ja Outlet-myymälä. Myös vahvaa kulttimainetta nauttiva Rompetori on perinteisesti pidetty Moisionkadulla.

Remontin myötä Moisionkadulle syntyi tyylikäs ja vanhaan verrattuna kolme kertaa suurempi myymälä. Tämä mahdollistaa laajemman pyörä- ja varustevalikoiman esillä pidon, liikkeen logistiikka tehostuu,
eli asiakkaankin näkökulmasta muutosta on pelkkää etua.

Uusi Riku Motor on jo rakennuksena mielenkiintoinen. Pieteetillä saneerattu alunperin Hankkijan makasiiniksi 1927 rakennettu talo on Museoviraston suojelukohde. Uudessa myymälässä moderni prätkäkauppa ja arvokas historia kohtaavat näkemisen arvoisella tavalla.

Uudistuksien myötä Riku Motorin merkkivalikoimakin laajenee. Uusina merkkeinä Vespa, MV Agusta, Piaggio ja Microcar-mopoautot. Vanhoina tuttuina jatkavat Suzuki, Kawasaki, Moto Guzzi ja Husqvarna. Kevään mopovalikoimaan kuuluu Vespan ja Piaggion lisäksi Kymco ja Rieju. Myös
ajoasu- ja varustepuolen kevät on täynnä mielenkiintoisia uutuuksia.

15 vuotta Vesijärvenkadulla palvellut funkkis-tyylinen huoltamorakennus jää toistaiseksi odottamaan uusia ideoita. Nykyiselle liiketoiminalle pieneksi käynyt rakennus on Riku Motorin omistuksessa ja tätä arkkitehtoorisestikin merkittävää paikkaa ei millään muotoa hylätä – päin vastoin. Jos hyviä ideoita löytyy, niin sen vuokraaminenkin on mahdollista.

Uusin numero