Red Bull KTM Ajo Moto2 2023 – Kolme kovaa A:ta: Ajo, Acosta ja Arenas

Albert Arenas

Aki Ajon johtama Red Bull KTM Ajo on vahvistanut kauden 2023 Moto2-luokan ajajakaksikkonsa.

Täksi kaudeksi Moto2-luokkaan noussut Pedro Acosta jatkaa Ajon tiimissä myös ensi kaudella. Toiseksi kuljettajaksi tiimiin on kiinnitetty Albert Arenas, jolle ensi kausi on Moto2-luokassa jo kolmas.

Arenasilla on takanaan jo yli 100 GP:n kokemus. Moto3-luokan maailmanmestaruuden hän voitti kuudennella kaudellaan tässä luokassa vuonna 2020. 25-vuotias Arenas onkin kokemukseltaan jo kuljettaja, jolta ensi vuonna on lupa odottaa hyvää menestystä. Tällä hetkellä hän on Moto2-luokan MM-pisteissä sijalla 14. Ajon tiimissä Arenas korvaa Augusto Fernandezin, joka nousee ensi kaudeksi MotoGP-luokkaan GasGas-tehdastiimiin.

Pedro Acosta

Pedro Acosta voitti Moto3-luokan maailmanmestaruuden heti Arenasin perään, eli kaudella 2021. Hän ajoi jo tuolloin Ajon tiimissä, ja nousi mestaruuden jälkeen Moto2-luokkaan samassa tiimissä. 18-vuotias Acosta on tällä kaudella saavuttanut kaksi osakilpailuvoittoa ja on MM-pisteissä kuudentena, vaikka hänellä kesällä oli paha loukkaantuminen. 

Aki Ajo: Olemme iloisia, että ensi vuonna tiimissämme ajaa kaksi vahvaa kuljettajaa, kaksikkomme on hyvä yhdistelmä lahjakkuutta ja nuoruutta. Pedro on osoittanut tänä vuonna, että hänellä on kyky sopeutua nopeasti ja voittaa, vaikka hän on ollut MM-tasolla vasta kaksi vuotta. Olen varma, että ensi vuonna hän ottaa jälleen askelen pidemmälle. Albert on puolestaan kuljettaja, joka nousee aina huipulle jokaisessa luokassa. Hän on tulossa koko ajan lähemmäs Moto2-luokan kärkeä ja olemme varmoja, että saavumme sinne yhdessä ensi kaudella. 

Uusin numero