Pyrhösen johtaman tiimin Boogin MM-kausi päättyi Hyvinkäälle

Boog kärsii oikean polvensa nivelsidevammasta ja hänellä on edessään kuuden viikon mittainen pakkolepo. Leikkausta ei näillä näkymin tarvita.

Aiemmin nilkkaansa potenut Boog joutui odottamaan jatko- ja samalla tarkempia tutkimuksia kahden viikon ajan Hyvinkään jäljiltä, koska polvi oli siksi turvoksissa. Polvi tutukittiin tällä viikolla tohtori Sonnery Cottet’in toimesta Lyonin Paul Santy-klinikalla.

– Tämä oli tietenkin erittäin huono uutinen ja olemme pahoillamme Xavierin puolesta. Kausi ei ole ollut hänelle louukkantumisten vuoksi mitenkään helppo, mutta hän tuli takaisin ja tulostaso koheni koko ajan kisa kisalta, toteaa tiimipäällikkö Pyrhönen.

Kausi jatkuu tulevana viikonvaihteena Loketin radalla Tshekissä, josta Boogin ohella sivussa on myös hänen portugalilainen tiimikaverinsa Rui Goncalves. Goncalves kaatui KTM-pyörällään viime viikonvaihteessa rajusti Saksan Lausitzringillä loukaten niskaansa.

– Molemmat kuljettajamme ovat sivussa Loketista. Tämä on fakta ja nyt meidän on analysoitava tilanne, miten viemme tämän kauden loppuun, muotoilee Pyrhönen.

Goncalves on MM-pisteissä yhdeksäntenä ja Boog sijalla 15, kun kaudesta on ajamatta neljä osakilpailua.

Ice1Racing-tiimi kilpailee ensi kaudella MM-sarjassa Husqvarnan tehdastiiminä. Kauden 2014 kuljettajia ei ole vielä vahvistettu.
 

Uusin numero