Polvileikkauksesta toipunut Nyqvist jatkaa Yamahalla kaudella 2018

Ensi kauden tavoitteekseen Enduron ja Cross Countryn Suomen Cupien kärkisijat asettanut  Nyqvist on kuntoutunut polvileikkauksesta hyvin ja starttaa uuteen ajokauteen innokkaana. Kilpalaitteena Nyqvistillä on Yamaha YZ125 2018.
 
Pitkä yhteistyö Yamahan kanssa jatkuu
 
”Yhteistyöni tutun merkin, Yamahan, ja ajo-urani taustallani vaikuttavien ihmisten kanssa jatkuu myös kaudella 2018, mistä olen erittäin iloinen” kertoo Nyqvist. ” Tutut kuviot antavat levollisen pohjan lähteä uuteen kauteen ja tavoitteiden täyttämiseen. Olen ollut tyytyväinen tiimiin ja homma on toiminut, mistä kertoo jo yhdeksäs yhteinen vuosi kilpailujen saralla” jatkaa Nyqvist tuntojaan ensi kaudesta. ”Marita Nyqvist on meille tärkeä Yamaha-lähettiläs kotimaan endurossa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyömme jatkuu myös ensi vuonna!” kertoo Yamaha Motor -myyntipäällikkö Tero Karhunen.    
 
Ensi kauden tavoitteena kotimaan Enduro ja Cross Country -sarjojen voitot
 
”Tänä vuonna tavoitteeni oli Suomessa Enduron ja Cross Country -sarjojen Suomen Cupien voitot. Endurosta tuli 2. sija ja Cross Countryssa 1. sija. Kansainvälisellä puolella ajoin enduron EM-sarjan, jossa hävisin mitalin niukasti – tasapisteillä pronssin napanneeseen, joka vei mitalin paremmalla viimeisen päivän suorituksella. Joukkueena saavutimme EM-hopeaa.” kertoo Nyqvist kauden 2017 saavutuksistaan. ”Uuteen kauteen lähden luottavaisena. Kauden 2017 jälkeen siivousleikattu polveni on kuntoutunut hyvin ja kuntotreenit olen jo päässyt aloittamaan normaalilla aikataululla” toteaa Nyqvist tämän hetken tunnelmistaan. ”Kun työkaluna on tuttu YZ125 ja taustalla hyvä tiimi, sekä tutut ihmiset, niin hyvä tulee” kiteyttää Nyqvist kauden 2018 perustaansa tyytyväisenä.   

Uusin numero