Penna Racing tarjoaa Dunlop-varikkopalvelua

Jos aiemmin on tahtonut varmistaa renkaiden saatavuuden kilpailuissa, on niitä joutunut tilaamaan keväisin läjäpäin ja kuljettelemaan kisapaikoille ympäri Suomea. Näin ei välttämättä tarvitse toimia enää kaudella 2013, sillä Penna Racing on sopinut Blacksevenin kanssa kattavasta Dunlop-varikkopalvelusta.
– Tulemme pitämään mukanamme valikoimaa kilparenkaita, joita saa ostaa tarpeen mukaan. Hoidamme tarvittaessa myös vaihtotyön, kertoo Penna Racingin tiimipäällikkö Vesa Pönniä.
– Dunlopin rengaspalvelu oli huomattavasti pienimuotoisempana käytössä jo viime vuonna, mutta nyt palvelu ja valikoima paranee todella paljon, mistä varmasti on hyötyä kuljettajille, iloitsee Harry Strömberg Blackseven Oy:stä ja toteaa Dunlopin kisarengasvalikoiman koostuvan täysin samoista renkaista, joilla ajetaan ja voitetaan kansainvälisissä kilpailuissa.  
– Kehityksen huippua edustavien renkaiden lisäksi Dunlopin valikoimista löytyy edullisempi GP Racer –sarja, joka on tarkoitettu harrastelijakuljettajille, Strömberg muistuttaa.
 

Uusin numero