Pauli Pekkanen neljäs BSB-sarjassa

Jämsäläinen sijoittui Oulton Parkin radalla ajetussa Supersport 600-luokan lauantaisessa kilpailussa neljänneksi ja sunnuntaina pidemmässä kilpailussa seitsemänneksi.

Lauantaiseen noteeraukseen kymmenen kierroksen kilpailussa Pekkanen oli tyytyväinen, varsinkin kun mies säntäsi matkaan kolmannesta rivistä, kymmenennestä lähtöruudusta. Sunnuntaina puolet pidemmässäkin kilpailussa nelostila oli saavutettavissa, mutta kilpailun loppu ei sujunut oikealla tavalla.

– Kisa oli tiukkaa, hävisin nelostilan puolella sekunnilla. Minulla oli suunnitelmana iskeä viimeisellä kierroksella, mutten kilpailun tiimellyksessä nähnyt näyttötaulua ja ruutulippu tuli esiin ennen kuin kerkesin toteuttaa ne, marmatti Pekkanen kilpailun jälkeen.

– Nelostilaan oli sunnuntainakin mahdollisuudet, mutta kärkikolmikko oli omaa luokkaansa molempina päivinä, arveli Pekkanen, jolta lauantain kärkikolmikko pakeni neljän sekunnin päähän ja sunnuntaina kahdentoista.

Triumph-tehtaan tuella Englannin sarjaa koluavan 777RR Triump-tallin ykköspilotti säilytti asemansa Supersport 600-luokan kärkikymmenikössä.

Pekkanen majailee seitsemäntenä kuuden ajetun osakilpailun jälkeen. Sarjaa johtaa Jack Kennedy ennen sunnuntain ykköstä, Glen Richardsia ja lauantaina voittoon yltänyttä Billy McConnellyä.

Kaksitoista osakilpailua käsittävä BSB-sarja jatkuu kahden viikon kuluttua Brands Hatch-radalla Lontoon liepeillä.