Niklas Ajo on mukana japanilaisen Moto2-kuljettajan taustajoukoissa

– Olen sopinut olevani koko kauden mukana näissä hommissa. Kutsu tuli muiden tiimissä työskentelevien taholta, kertoo Ajo.

Nagashima kilpailee EM-pisteistä ensimmäistä kauttaan Ajo Academy-tiimissä. Hänelle on luvassa tällä kaudella todennäköisesti töitä myös Ajo Motorsportin puolella mahdollisen villin kortin MM-osakilpailun muodossa.

Nagashiman kyyti on ollut kelpo tasolla CEV-sarjan Moto2-luokassa, joka jatkui viikonvaihteessa Albaceten helteisellä radalla Espanjassa. Radan pinnasta mitattiin parhaimmillaan tai pahimmallaan 50 lämpöastetta.

Nagashima saavutti Albacetessa lauantain aika-ajossa kuudennen lähtöruudun tiivistäen tahtiaan sunnuntain osakilpailussa. Hän ajoi kisassa hienosti toiseksi 2,791 sekuntia Steven Odendaalin takana. Nagashima nousi samalla EM-pisteissä kolmanneksi edellään Odendaal ja Alan Techer.

– Tämä on ollut raskas viikonvaihde ja Steven (Odendaal) oli erittäin nopea. Tiimi teki paljon töitä pyörän säätöjen kanssa ja onnistuimme haastavissa olosuhteissa. Nämä toisen sijan tuomat pisteet ovat erittäin tärkeitä koko sarjaa ajatellen. Olen enää vain kolmen pisteen päässä sarjassa toisena olevasta, Nagashima viittaa Techrin puoleen.

Kausi jatkuu kesätauon jälkeen 28. elokuuta Portimaon radalla Portugalissa.

Tulokset:
1. Steven Odendaal (Kalex), 31:08.968
2. Tetsuta Nagashima (Ajo Academy), +2.791
3. Alan Techer (NTS NH-6), +4.955
4. Eric Granado (Kalex), +9.629
5. Iker Lecuona (Kalex Honda), +18.193

EM-pistetilanne:
1. Steven Odendaal (Kalex), 136
2. Alan Techer (NTS NH-6), 88
3. Tetsuta Nagashima (Ajo Academy), 85
4. Eric Granado (Kalex), 79
5. Iker Lecuona (Kalex Honda), 50

Uusin numero