Niemi vahvasti kiinni GP125-luokan Suomen mestaruudessa

Menestyminen Räyskälän vaikealla ja pomppuisella lentokenttäradalla edellyttää, että kaikki palapelin osaset osuvat paikalleen. Näin tapahtui Joakim Niemelle, joka voitti kilpailun käytyään tiukan taistelun kakkoseksi ajanutta Sami Laaksosta vastaan.

Kokemuksesta on hyötyä erityisesti Räyskälässä, ja sitä eniten omaavat Joakim ja Sami karkasivat jo alkukierroksilla muulta ryhmältä. Nuorukaiset vaihtelivat sijoituksiaan useasti kilpailun kuluessa. Myös Felix Nässi sai ajolinjansa kohdalleen kilpailun jälkimmäisellä puoliskolla, kellotti kilpailun nopeimman kierrosajan ja saavutti kärkikaksikkoa. Niemi voitti tiukan kilpailun vain 0,134 sekunnin erolla Laaksoseen, seuraavina Nässi, Peter Paloranta ja Henna Ylijoki. 

Voitollaan Joakim Niemi otti vankan otteen Suomen mestaruudesta, Felix Nässiin on nimittäin 14 pisteen kaula, kun yksi osakilpailu on ajamatta. Nässi puolestaan varmisti SM-hopean 30 pisteen erolla Laaksoseen.

Roadracingin SM-sarjan viimeinen osakilpailu ajetaan Virtasalmen Motoparkissa kahden viikon päästä 26.8.
 

Samanlaisia ​​uutisia

Juho Kantolan paluu SM-sarjaan toi onnistumisia

Juho Kantola saalisti Circuit Racingin Alastaron SM-osakilpailusta kaksi podiumsijoitusta Supersport 300-luokassa. Voittokaan ei ollut kaukana, ja nälkää jäikin niin että kilpakumppanit saavat jatkossa olla entistäkin tarkempana.

Viimeisin numero