Nevalasta on tulossa Halmeen seuraaja SML:n puheenjohtajana

– Esitykset tuli tehdä 28. helmikuuta klo 24 mennessä, eikä ainakaan minun tietooni ole tullut muita esityksiä. Puheenjohtajavaalia ei siis tällä tiedolla Jyväskylässä tarvita. Nevalasta tulee uusi puheenjohtaja, kertoi liiton toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist maaliskuun ensimmäisen päivän aamuna.

– Tietysti on olemassa se pieni vaihtoehto, että joku on lähettänyt myöhään perjantai-iltana henkilöesityksen liiton faxiin. En kuitenkaan jaksa uskoa sitä, että se olisi jätetty niin myöhäiseen ainakaan puheenjohtajaesityksen osalta. Olimme lisäksi sopineet liiton työntekijöiden kanssa, että jos he saavat sähköpostiinsa perjantai-iltana tähän liittyvän viestin, niin se välitetään minulle, jatkaa Ljungqvist.

SML:n 1. varapuheenjohtajana toiminut Nevala on koulutukseltaan lakimies. Hän omaa moottoriurheilussa vahvan road racing-taustan.

Nevala linjaa taustojaan tähän tyyliin SML:n Liittokokous 2014-sivulla, josta löytyvät myös muut henkilöesitykset (http://www.moottoriliitto.fi/suomen-moottoriliitto-ry/sml-n-liittokokous-2014/):

”Olen ollut SML:n kerhotoiminnassa mukana rivijäsenenä, rahastonhoitajana, hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana. Olen ollut aktiivisesti mukana kilpailujen järjestelyissä viimeiset 10 vuotta. Olen toiminut ratatuomarina, katsastuspäällikkönä, ajanottopäällikkönä, kilpailun johtajana, valvojana ja tuomariston jäsenenä.

SML:n toiminnassa olen ollut lajiryhmän jäsenenä ja lajipäällikkönä. Viimeiset 6 vuotta olen ollut mukana SML:n hallituksessa, joista 3 vuotta varapuheenjohtajana.  Ajan kilpaa Road Racingin Endurance sarjoissa. Tulevana kesänä on tarkoitus osallistua toistamiseen Enduracen MM-sarjan osakilpailuun Saksassa ehkä myös Le Mansin 24 tunnin kilpailuun.

Koulutukseltani olen lakimies ja olen erikoistunut asunto- ja kiinteistönkauppaan liittyviin asioihin. Työkseni hoidan asianajotehtäviä ja koulutan alan ammattilaisia. Olen kirjoittanut useita asunto- ja kiinteistöasioihin liittyviä kirjoja.  Luottamustehtäviäni ammatillisella puolella ovat mm. jaoston puheenjohtajuus kuluttajariitalautakunnassa, puheenjohtajuus Kiinteistönvälitysalan laki- ja lausuntovaliokunnassa ja varapuheenjohtajuus Keskuskauppakamarin välittäjäkoelautakunnassa. Olen toiminut asiantuntijajäsenenä useissa oikeusministeriön lainvalmistelutyöryhmissä.”

 

Uusin numero