Motorg ry:n ajoharjoittelutapahtumat 2019 – Liity jäseneksi ja osallistut edullisemmin

Motorg järjestää totuttuun tapaan tälläkin kaudella runsaasti ajoharjoittelutapahtumia eri moottoriradoilla. Motorgin jäsenet saavat alennuksen osallistumismaksuista ja lisäksi liput ajoharjoittelutapahtumiin tulevat jäsenille myyntiin aikaisemmin kuin ei-jäsenille.

Motorg ry on kaikille moottoripyöräilystä kiinnostuneille suunnattu valtakunnallinen moottoripyöräjärjestö, jota pyörittää joukko vapaaehtoistyötä tekeviä moottoripyöräilyn harrastajia. Motorg on yksi Suomen suurimmista ajoharjoittelutapahtumien järjestäjistä sekä moottoripyöräilijöiden jatkokouluttajista. Vuosittain ajoharjoittelutapahtumiin osallistuu noin 1500 moottoripyöräilijää. Motorg järjestää ajoharjoittelutapahtumia kaikilla Suomen suurimmilla moottoriradoilla. Liittymällä Motorgin jäseneksi saat alennuksen osallistumismaksuista ja tuet vapaaehtoisvoimin tapahtuvaa moottoripyöräilyharrastuksen edistämistä Suomessa.

Motorgin ajoharjoittelutapahtumiin ovat tervetulleita kaikki kaksipyöräiset, niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin harrastajat. Osallistuaksesi tarvitset vain moottoripyörän sekä ajovarusteet ja paikalle pääset pyörällä ajaen. Suurin osa kävijöistämme onkin tavallisia moottoripyöräharrastajia, joiden ajokilometreistä suurin osa muodostuu tieliikenteessä. Motorg tarjoaa turvalliseen katuajoon tähtäävää monipuolista koulutusta. Koulutus on kokopäiväinen ja sisältyy lipun hintaan. Turvallisuus ajoharjoittelutapahtumissamme on tärkein yksittäinen elementti ja toimintamme kulmakivi. Kuljettajat jaetaan omiin ryhmiinsä vauhtierojen tasoittamiseksi ja jokaisella ajoharjoittelupäivällämme on ensihoito saatavilla. Joukko vapaaehtoisia myös työskentelee päivän mittaan, jotta järjestelyt sujuvat saumattomasti ja rataa pystytään hyödyntämään tehokkaasti.

Liput kauden 2019 ajoharjoittelutapahtumiin tulevat myyntiin Motorgin jäsenille 14.3.2019. Liput tapahtumiin hankintaan verkkokaupasta. Lipun hinta on jäsenille 60 euroa.

Osta lippu ajoharjoittelutapahtumaan

Su 5.5. Ahvenisto
La 18.5. Kemora
Su 19.5. Kemora
La 1.6. Alastaro
Su 2.6. Alastaro
La 8.6. Kemora
Su 9.6. Kemora
To 13.6. Ahvenisto
La 15.6. Motopark
Su 16.6. Motopark
Ti 2.7.    Ahvenisto
Ke 3.7. Alastaro
To 4.7. Alastaro
La 6.7. Kemora
Su 7.7. Kemora
La 13.7. Alastaro
Su 14.7. Alastaro
La 10.8. Botniaring
Su 11.8. Botniaring
La 17.8. Alastaro
Su 18.8. Alastaro

Liity MotOrg ry:n jäseneksi:
Liity jäseneksi

Uusin numero