Motocrossin peruuntuneelle Ukrainan MM-osakilpailulle ei löytynyt korvaajaa – 17 GP:n kausi

Ukrainan MM-osakilpailun peruuntumisesta tiedotettiin huhtikuun alussa. Syyksi ilmoitettiin maan epävakaa poliittinen tilanne.

FIM:stä todettiin samalla, että sarjan promoottori Youthstream pyrkii löytämään Ukrainalle korvaajan. Youthstream ei onnistunut ponnisteluissaan ja näin ollen elokuun 17. päivänä ei ajeta MM-pisteistä.

FIM rukkasi viimeisintä kalenteriversiotaan edelleen siltä osin, että se vahvisti Lommelin 3. elokuuta ajettavan osakilpailun estradiksi Belgiassa.

Sarjasta on ajettu seitsemän osakilpailua. Seuraavaksi vuorossa on Britannian GP Matterley Basinissa 25. toukokuuuta.

Matterley Basinia seuraavat Ranskan St Jean d'Angely, Italian Maggiora, Saksan Teutschenthal ja Ruotsin Uddevalla, kunnes karavaani kaartaa Suomeen ja Hyvinkäälle 12.-13. heinäkuuta.

Hyvinkään jälkeen vuorossa ovat edelleen Tshekin Loket, Belgian Lommel, Brasilian Goiania ja sarjan 14. syyskuuta huipentava Meksikon Leon.
 

Samanlaisia ​​uutisia

Kullas vahvana SM-motocrossin kaatosateessa Orimattilassa

Vantaan Moottorikerhon Harri Kullas juhli kolmatta kertaa perättäin kaikkien erien voittoa, kun motocrossin SM-sarjassa ajettiin neljäs osakilpailu Orimattilassa sunnuntaina. MX2-luokassa puolestaan sarjakärki Imatran Moottorikerhon Matias Vesterinen väänsi niukan voiton Tampereen

Viimeisin numero