Moto-Seinäjoki avaa uuden myymälän

Lauantaina 18.8.2012 avaa ovensa Moto-Seinäjoen uusi, kansainväliset mitat täyttävä myymälä. Liikkeen suunnittelusta on vastannut englantilainen Fresh Design -toimisto ja tilaa tulee varmasti olemaan riittävästi, sillä kokonaispintaa löytyy yli 1600 m². Lisäksi korjaamon pinta-ala yli tuplaantuu lähes 400 neliöön.

Uusissa tiloissa jatkavat vanhat tutut merkit, Harley-Davidson, Honda, Triumph ja KTM. Mopotarjontaa löytyy Kymcolta ja Hondalta, mopoautoja Ligierilta ja mönkijöitä Hondalta sekä Polarikselta. Myymälän kakkoskerroksesta tulee löytymään All Right -varustemyymälä, Arai-kypärät sekä KTM:n, Triumphin ja Hondan vaatemallistot täydennettynä Harley-Davidson Motorclothes -myymälällä.

Myymälämn esillepano ja järjestely poikkeaa perinteisestä konekaupasta. Erityistä huomiota on kiinnitetty viihtyvyyteen ja väljyyteen.

– Halusimme luoda ympärivuotisen muuttuvan näyttelyn, jossa voi käydä katselemassa ja viettämässä aikaa, vaikka juuri nyt ei olisi mitään hankintoja tekemässäkään, kertoo Moto-Seinäjoen toimitusjohtaja Hannu Pennala.

Uusin numero