Mick Doohan: ”Olen ylpeä saadessani jakaa tämän virstanpylvään Marcin kanssa”

Marquez on liittynyt Mick Doohanin, Valentino Rossin ja Giacomo Agostinin seuraan yhtenä neljästä kuljettajasta, jotka ovat voittaneet viisi (tai enemmän) mestaruutta sarjassa.

Marquez on nuorin kuljettaja koskaan, joka on saavuttanut 50 paalupaikkaa (viimeisin Thaimaassa 6.10.2018) MotoGP-luokassa. Ikää vain 25-vuotta 231 päivää. Mick Doohan, joka oli 35-vuotias 122 päivää vanha saavuttaessaan viidennenkymmenennen paalupaikkansa (Australian GP – 4. lokakuuta 1997).

Mick Doohan (viisinkertainen 500cc Grand Prix -mestari)

 ”Marc on loistava kuljettaja ja ansaitsee kaiken, mitä hän on saavuttanut vaikkakin vain 25-vuotiaana. Hän ajoi täydellisen kauden. Kahdeksan voittoa tähän asti, yhdistettynä vahvaan johdonmukaisuuteen, joka nostii hänet korokkeelle useimmissa kilpailuissa. Haluan onnitella Marcia hänen viidennestä MotoGP-mestaruudestaan. Olen ylpeä ja onnellinen saadessani jakaa tämän virstanpylvään hänen kanssaan. Kiitos Marcille huikeasta esiintymisestä ja mahtavista kilpailuista radoilla ja siitä että olet pysynyt täysin tyylillesi uskollisena! ”
 

Uusin numero